Cum schimba Khloé Kardashian scutece cu unghii lungi? „M-am săturat să se tot vorbească despre unghiile mele!‟

2 kardashian 2 jpg jpeg

Faimoasa soră Kardashian nu lasă nimic la întâmplare când vine vorba despre aspectul ei fizic. Nici măcar unghiile nu sunt uitate atunci când vine vorba despre crearea unui look anume. De fapt, manicura pe care o preferă vedeta de reality show americană a devenit cartea sa de vizită. Însă cum poate funcţiona zi de zi cineva care are unghii atât de lungi?

E limpede pentru toată lumea că vedeta are la dispoziţie menajere şi bone, însă chiar ea se laudă că este adesea implicată în tot felul de treburi casnice – de la ordinea pe care şi-o face constant în dressing-ul ei imens, la grija pe care o are pentru unicul ei copil, True (3 ani). Iar când fiica ei era doar un bebeluş,  Khloé era prima care sărea ca să schimbe scutecele micuţei şi reuşea să facă acest lucru chiar menţinându-şi manicura ei preferată. Cel puţin asta susţine ea... Kardashian (36 de ani) a fost invitată la emisiunea The Late Late Show with James Corden zilele trecute, iar gazda show-ului n-a putut să nu observe unghiile lungi ale vedetei. „Doamne-Dumnezeule! Uitaţi-vă la unghiile astea! Sunt tot timpul atât de lungi? Le ai tot timpul atât de ascuţite?‟ Starul din Keeping Up with the Kardashian a glumit că de obicei sunt şi mai ascuţite de-atât şi, în ciuda asta, îşi trăieşte viaţa ca orice alt om de pe pământul acesta fără ca extensiile ei acrilice s-o împiedice în vreun fel.   „Îmi văd în continuare de viaţa mea, să ştii, chiar şi cu manicura aceasta. Toată lumea e fascinată de lungimea unghiilor mele!...‟, recunoaşte vedeta. Fără să o creadă 100%, Corden a întrebat-o de Khloé cum se descurcă atunci când vrea să deschidă o pungă cu chips-uri sau cât de greu îi era să schimbe scutecele fiicei sale.

„Când ai un copil... toată lumea devine fascinată de aspectul acesta – cum te descurci cu copilul şi cu unghii atât de lungi!‟, a dezvăluit celebra mămică a lui True. Totuşi Kardashian a recunoscut că, atunci când fetiţa ei era bebeluş, îşi păstra unghiile sub formă pătrăţoasă, nu ascuţită şi, astfel, nu avea nicio problemă să schimbe scutece. „Aşa cum pot să am grijă de mine, pot avea grijă şi de altcineva”, a mărturisit vedeta răzând.

stanga
dreapta
3 kardashian 1 jpg jpeg
2 kardashian 2 jpg jpeg
5 kardashian jpg jpeg
6 k jpg jpeg
7 k1 jpg jpeg
8 k3 jpg jpeg
9 k4 jpg jpeg

Însă manicura americancei a devenit subiectul preferat al mămicilor de pretutindeni, care nu se pot opri din comentarii. Prima dată când diva a postat o imagine cu manicura ei lungă şi ascuţită, mulţi părinţi au sărit în sus cu criticile şi au condamnat extensiile lui Kardashian.  

„Vai de mine, cum poţi ţine în braţe un bebeluş cu unghiile acelea?!‟, au sărit ca opărite mămicile, în timp ce altcineva a oferit răspunsul care se afla, de fapt, pe buzele multora: „Arată ca unghiile unei femei care plăteşte alţi oameni ca să facă totul pentru ea‟.

Însă Khloé a ţinut să adauge ceva în apărarea ei: „M-am săturat să se comenteze atât pe marginea unghiilor mele! Credeţi-mă că mă descurc foarte bine! Aşa cum am grijă de mine, am grijă şi de copilul meu. Există alte subiecte mai serioase de discuţie! Cel puţin aşa sper eu... Hai să aveţi o zi bună cu toţii!‟, a conchis Kardashian.

Foto - InstagramRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg