Cum se simte Marcel Pavel după ce s-a vindecat de COVID-19: „Am descoperit că sufăr şi de hipertensiune”

1 marcel pavel jpg jpeg

Cântăreţul Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a fost confirmat cu noul coronavirus şi a fost dus cu izoleta la spital în data de 17 iunie. Cum arată acum viaţa artistului?

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Marcel Pavel şi-a amintit momentele delicate prin care a trecut acum ceva timp. Artistul a avut simptome care l-au făcut să sufere: 

„Am avut două nopţi cumplite şi am avut cumva sentimentul că m-am trezit din ghearele morţii. Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat şi nu pot decât să îi mulţumesc pentru asta!”, a precizat cântăreţul. 

În tot acel timp, artistul s-a gândit la familia sa şi s-a rugat ca cei dragi lui să fie bine. 

„Mulţumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de ei şi că ne-a ajutat pe toţi să depăşim aceste momente! Copiii cei mari au conştientizat foarte bine situaţia în care ne aflam, iar pe Yuvenalia am încercat să o ţinem cât mai departe de probleme, pentru că este încă micuţă. Sigur că a ştiut că tati este la spital, ştie despre această boală şi despre faptul că trebuie să avem foarte mare grijă şi să ne protejăm cât putem noi mai bine, iar bucuria când ne-am revăzut a fost cu atât mai mare”, a mai spus Marcel Pavel. 

Cum se simte acum artistul? Sănătatea este pe primul loc, ceea ce îl face să-şi acorde mai multă atenţie: 

„Mi-am propus să am mult mai multă grijă de mine, să am un stil de viaţă cât mai sănătos şi mai echilibrat, mai ales că diagnosticul meu a presupus un tratament foarte dur. Ca stil de viaţă, încerc să mă autocontrolez, pentru că, odată cu această perioadă, am descoperit faptul că sufăr şi de hipertensiune, lucru pe care nu l-am ştiut înainte şi pe care încerc să îl ţin cât mai bine sub control – îmi verific zilnic tensiunea, de două ori. De felul meu, mi-a plăcut mereu să fiu un spirit liber, să mă distrez cu prietenii mei şi sigur că acum am anumite restricţii, pe care încerc să le respect cât mai bine. Am un regim echilibrat şi încerc să am măsură în toate. Zilele acestea am încercat să îmi încarc cât mai mult bateriile alături de familia mea, să petrecem timp de calitate împreună, în natură, în zone cât mai liniştite şi mai frumoase”, a mai povestit cântăreţul pentru sursa citată. 

FOTO Facebook/Marcel Pavel