Cum şi-a depăşit Megan Fox teama de zbor. Britney Spears a ajutat-o, fără să ştie

2 megan fox 1 jpg jpeg

Muzica îţi influenţează starea de spirit şi îţi face sufletul să vibreze. Te poate face să te simţi fericit, melancolic şi îţi poate da energie. Megan Fox a reuşit cu ajutorul muzicii să treacă peste o temere din viaţa ei, care a marcat-o ani la rând.

Cunoscutul model Megan Fox i-a dezvăuit lui Kelly Clarkson, în cadrul unei emisiuni TV, că a avut ani la rând teama de a zbura. A încercat numeroase tratamente, dar unul singur a ajutat-o - terapia prin muzica lui Britney Spears!

Cum a ajutat-o hit-ul „Oops... I Did It Again‟

În cadrul show-ului TV prezentat de Kelly Clarkson, Megan Fox s-a simţit „ca acasă‟ şi a vorbit despre viaţa ei şi despre temerile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Cu toate că a zburat ani întregi pentru multe prezentări de modă, din diferite colţuri ale lumii, Megan purta mereu o teamă în suflet când a păşea în avion, în special pe ruta New-York - Los Angeles, zbor pe care îl făcea periodic.

„Îmi spuneam că fac o statistică a zborurilor, pentru că o făceam atât de des…şi de aici a venit frica, pentru că, dacă zbori de două ori pe an, poate nu eşti atât de fricos, dar eu zburam de două ori pe săptămână‟, a spus Megan, în show-ul lui Kelly Clarkson.

A încercat numeroase tehnici de respiraţie şi de concentrare ca să îşi înfrângă temerile, dar una singură a ajutat-o: piesa şi albumul lui Britney Spears Oops!... I Did It Again: „Ce am făcut eu, le recomand tuturor oamenilor care suferă de această problemă. Mie această melodie a lui Britney Spears îmi aducea aminte de toate momentele de pe vremea când eram tânără şi îmi dădea o stare bună. De fapt, tot albumul ei Oops!‟, a declarat modelul.

„Piesele de pe albumul ei clar nu putea fi coloana muzicală a morţii mele‟, a completat Megan. Modelul a spus că a avut în cap non-stop versurile piesei „Oops!... I Did It Again”, pe parcursul zborurilor şi i-a fost foarte util: „Nu aveam cum să mă întâlnesc cu Dumnezeu în timp ce fredonam Oh, baby, baby‟, a spus Megan amuzată de situaţie.

Fox a subliniat că această metodă de gestionare a fricii poate funcţiona la oricine: „Trebuie doar să te asiguri că vei alege muzică potrivită, spre exemplu, poţi alege Backstreet Boys - It's Raining Man, nimeni nu o să moară pe acea melodie‟, a declarat Megan zâmbind.

Sursă foto: Shutterstock / Video: YoutubeRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg