Dakota Johnson i-a făcut Oliviei Colman primul ei tatuaj. Totul s-a întâmplat la o "petrecere post-vaccin"

1 fotojet jpg jpeg

Olivia Colman a dovedit lumii întregi că nu eşti niciodată prea în vârstă pentru a te distra copios şi-a urma exemplul celor mai tineri decât ea. Actriţa britanică a dezvăluit că s-a lăsat convinsă de Dakota Johnson să-şi facă primul ei tatuaj, la o petrecere sălbatică la care ambele actriţe au participat.

Johnson a confirmat şi ea, în paginile revistei “Town & Country”, că în octombrie, după premiera filmului lor “The Lost Daughter” din cadrul Festivalului de Film de la New York, întreaga echipă a mers la restaurantul italian Altro Paradiso, din Soho, pentru a petrece. Cei prezenţi au ascultat multă muzică bună, de pe vremuri, ca Talking Heads şi Cranberries, iar pentru cele două colege de platou distatracţia a continuat chiar şi la hotel.

Odată ajunse în camerele lor de hotel, Dakota a reuşit cumva s-o convingă pe actriţa de 47 de ani să-i facă primul ei tatuaj cu ajutorul trusei ei de tatuaj pe care o avea cu ea. Starul din filmul “The Favourite” a dezvăluit motivul pentru care a aceeptat asemenea propunere îndrăzneaţă.

“Poate că m-am lăsat vrăjită complet de această persoană superbă care-mi doream să mă considere şi pe mine interesantă, o tipă modernă. Sau poate că a fost chiar criza de la mijlocul vieţii care s-a făcut simţită”, explică englezoaica trecută de prima tinereţe motivul pentru care şi-a făcut primul ei tatuaj.

Johnson, însă, a adăugat că n-a fost nimic mai mult decât atmosfera specială din acea seară, că ele două nu făceau nimic mai mult decât să se bucure de “perioada post-vaccin, de o petrecere post-vaccin, de întoarcerea la bucuria de a trăi”. “Adevărul e că oamenii nu se comportă normal acum. Dacă cumva merg la o petrecere se distrează că niciodată până acum”, a completat Dakota.

Vedeta filmului “Fifty Shades of Grey” a ţinut să precizeze că petrecerile cu dans şi distracţie maximă au devenit deja o tradiţie în rândul celor care fac parte din echipa “The Lost Daughter”, acest lucru începând chiar imediat după premiera filmului de la Festivalul de Film Telluride din Colorado, care a avut loc tot anul acesta mai devreme.

Netflix s-a oferit să plătească pentru o cină pentru întreaga echipă, însă regizoarea Maggie Gyllenhaal a propus ca, în loc de cină, toată lumea să se distreze copios la o petrecere cu dans. Iar petrecerea s-a extins şi cu echipele celorlalte filme participante la festival, iar printre vedetele invitate s-au numărat şi Kirsten Dunst, Benedict Cumberbatch şi Jamie Dornan.

Cu alte cuvinte, distracţia a fost în toi şi nu putea decât să fie imortalizată într-un mod care a surprins-o până şi pe vedeta britanică Olivia Colman, care a rămas totuşi cu o amintire plăcută de la primele petreceri din pandemie.

Foto - ShutterstockRecente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg