Dakota Johnson, spărgătoarea de nunţi. Ce îi place să facă la cea mai importantă petrecere din viaţa unui cuplu

1 dakota johnson jpg jpeg

De cele mai multe ori, vedetele de la Hollywood reuşesc să ne surprindă cu pasiunile lor neobişnuite. Una dintre aceste celebrităţi este şi Dakota Johnson, vedeta „Fifty Shades of Grey‟, căreia i se poate spune şi „spărgătoarea de nunţi‟. De ce acest lucru?

De 4 ani de zile, Dakota Johnson (32 de ani) trăieşte o poveste frumoasă de iubire cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin (45 de ani). În urmă cu un an, cei doi s-au mutat împreună şi pare că relaţia lor este pregătită să treacă la un alt nivel şi să auzim clopote de nuntă.

În ciuda faptului că admiratorii aşteaptă oficializarea relaţiei lor, actriţa nu este un „fan‟ al nunţilor. Din contră, când vine vorba de cea mai importantă petrecere din viaţa unui cuplu, ea are un hobby destul de ciudat.

Dakota: „Dintre toate hobby-urile mele favorite, acesta este numărul unu‟

Vedeta de la Hollywood a mărturisit că îi place să apară la nunţi neinvitată şi să le strice petrecerea îndrăgostiţilor. Actriţa a susţinut că această activitate este una obişnuită din viaţa ei. Ea a povestit într-un joc lansat de „W Magazine‟ cum a apărut la o nuntă, pur şi simplu, din senin:

Citeşte şi: Dakota Johnson i-a făcut Oliviei Colman primul ei tatuaj. Totul s-a întâmplat la o petrecere „post-vaccin‟

„Dintre toate hobby-urile mele favorite, acesta este numărul unu. Eram acolo, la nuntă, mirele era pe scaun şi toţi se întrebau, ce caut eu acolo?‟, şi-a amintit ea, amuzată de situaţie.

Secretul relaţiei sale fericite

De asemenea, ea a vorbit despre relaţia ei cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay.  A explicat că preferă să îşi ţină viaţa amoroasă departe de ochii curioşilor. Să fie acesta secretul relaţiei lor fericite? Mai ales că şi anul trecut, a mărturisit pentru „Elle Magazine‟ faptul că îi place viaţa lor privată:

„Suntem împreună de ceva vreme şi ieşim uneori, dar muncim amândoi atât de mult, încât este plăcut să fim acasă, să ne simţim confortabil. Majoritatea petrecerilor au loc în casa mea‟, povestea ea.

Sursă foto: Shuuterstock Recente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg