Dana Budeanu, replici acide în preajma sărbătorilor de iarnă: „Toţi fătălăii cumpără decoraţiuni de Crăciun”

2 646x404 png png

Creatoarea de modă Dana Budeanu a criticat, din nou, anumite cupluri în seria de videoclipuri „Ameţitele şi Mafioţii” de pe canalul ei de YouTube. De data aceasta, designerul nu a fost de acord cu pregătirile pe care le fac îndrăgostiţii în preajma sărbătorilor de iarnă.

Într-un nou vlog, Dana Budeanu şi-a început discursul despre contextul pandemic. Se pare că desginerul nu vrea să facă parte din categoria celor care cred că virusul SARS-CoV-2 există şi că trebuie să respecte anumite măsuri pentru combaterea răspândirii lui. De la coronavirus a trecut la alt subiect şi i-a avut în vizor pe acei parteneri de cuplu care fac cumpărături pentru Crăciun, mai exact iau decoraţiuni pentru brad. 

„Câteodată, mă bucur de perioada asta care a trecut peste voi (n.r. pandemie), ipocritelor. Că v-a distrus, v-a dat la temelie şi că v-a rupt pe genunchi… ce naiba e asta… mă rog… cum se numeşte… boala… mă rog, pe care o haliţi toţi. (...) Toţi sunteţi plecaţi la Jumbo şi la nu ştiu care magazin, că nu le ştiu numele că nu am fost niciodată. După ce au terminat cu fardurile, toţi fătălăii cumpără globuri. Eu, într-adevăr, am văzut mai puţini fătălăi fără ciorapi, recunosc, şi foarte puţini spre deloc cu poşetă. Bă, recunosc, că a avut impact pozitiv verdictul. Au dispărut poşetele aproape de tot, borsetele şi s-au pus ciorapi, nu în totalitate, dar s-au pus. (...) Toţi fătălăii, ori împreună cu ele, ori singuri, sunt pe la Ikea şi pe la Jumbo şi cumpără globuri şi decoraţiuni de Crăciun. Înainte, când se pleca singur de acasă, mafiotule, se pleca la sex. Acolo pleacă bărbaţii singuri. Bărbaţii adevăraţi, când pleacă ei singuri dezlegaţi de acasă, se duc la meci, bere şi sex. Bărbaţii nu pleacă niciodată singuri să cumpere farduri sau globuri. Când ai plecat singur să iei globuri, nu te mai întoarce. Sună-l pe Moş Crăciun, vezi, poate te ia pe la el. Nu există. Cum adică tu, ca bărbat, te duci singur la magazin unde e beteală şi cântă muzică de Crăciun şi tu începi să alegi globuri? (...) Nu există să ai pornirea asta”, a spus înverşunată creatoarea de modă. 

Nu a uitat nici de partenerele de cuplu care, în opinia ei, îl obligă pe celălalt să împodobească bradul şi să aşeze steaua în vârf. 

„Ia-ţi scara. Ce, tu nu ajungi, dar el are trei metri şi ajunge până la tavan? (...) El este obligat să facă bradul, dacă nu este femeie sau fătălău, el este obligat de tine să facă bradul”, a mai spus, acid, desginerul.  

Dana Budeanu obişnuia să prezinte rubrica „Verdict” în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”, prezentată de Adela Popescu şi Gabriel Coveşeanu, până în octombrie 2019 când acesteia i s-a încheiat contractul de colaborare cu Pro Tv, motivul fiind o postare de-ale designerului despre Asociaţia „Dăruieşte Viaţă”, cea care a construit primul spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România cu bani strânşi de la donatori.

FOTO Adevarul.ro Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg