Dana Rogoz: „Vreau să am timp să mă bucur de tot ce trăiesc“

1 61118 original jpg jpeg

Actriţă, prezentatoare de televiziune şi mamă a unui băieţel de câteva luni, Dana Rogoz încântă prin simpla ei prezenţă. Am rugat-o să ne spună cu ce gânduri întâmpină noul an şi cum a fost 2014 pentru ea.

Ce-ai făcut anul ce a trecut de Crăciun? A fost pentru prima dată când l-aţi sărbătorit în 3...

Cadoul pentru Vlad era pregătit deja de câteva săptămâni. Am încercat să facem totul ca la carte,chiar dacă el e încă prea mic să înţeleagă cum stă treaba. Eu,Radu şi Vlad am făcut bradul în Ajun. Pe seară am aşteptat alţi membri ai familiei şi prieteni apropiaţi la o masă pregatită de mine-mai mult aranjată,căci de mâncare s-a ocupat mama mea şi mama lui Radu. Am organizat şi o tombolă pentru invitaţi,în care fiecare a putut câştiga un cadou surpriză,prin tragere la sorţi.

Cum a fost 2014 pentru tine?

A fost un an cu totul special. Am avut şi necazuri mari,peste care nu pot trece acum când fac bilanţul. Dar a fost anul în care s-a născut copilul meu! Ce poate fi mai presus de atât? Cel mai măreţ sentiment pe care îl trăiesc,cel mai mare motiv de bucurie. Deci,un an intens,de neuitat.

Ce planuri ai pentru anul care tocmai a început?

Vreau să mă organizez cât mai bine cu toate proiectele mele (blog,teatru,Moon by Dana Rogoz),în aşa fel încât să pot petrece timp cu cel mic,dar şi cu Radu al meu. Vreau să terminăm casa şi să ne mutăm cât de curând. Vreau să călătorim mai mult în această formulă,să filmez cu Radu pentru un lungmetraj,ca blogul meu să aibă conţinut şi mai bun,să fac o nouă lansare în proiectul Moon şi să vă invit să mă vedeţi pe scena teatrului. Şi vreau să am timp să mă bucur de tot ce trăiesc şi de tot ce am realizat până acum.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg