David Schwimmer și Matt LeBlanc, din „Prietenii tăi”, au avut aceeași iubită?

Modelul Brandi Glanville susține că a fost iubita ambilor actori din serialul „Prietenii tăi”, iar experiența pe care a avut-o cu ei a dezgustat-o.

image

În timp ce purta o discuție cu Danny Pellegrino, în podcastul „Everything Iconic”, Brandi a început să vorbească despre trecutul ei amoros. Vedeta reality show-ului american „The Real Housewives Of Beverly Hills” a ținut să precizeze că a ieșit în oraș cu mai multe vedete de la Hollywood. Printre staturile pe care a reușit să le cucerească s-a numărat, se pare, și actorul Gerard Butler, cu care ea spune că a avut „o săptămână plină de distracție”.

„Am iubit mult la viața mea, m-am sărutat cu multă lume. De pildă, m-am sărutat cu unul dintre bărbații din «The Notebook», nu pot să spun cu cine, doar că nu era cu nimeni atunci… Am ieșit în oraș și cu Ben Stiller o vreme”, a povestit vedeta TV despre viața ei intimă.

Printre cei care nu i-au rezistat farmecului ei personal s-ar număra și David Schwimmer și Matt LeBlanc. Ce-i drept, nu știm amănunte de la ei, având în vedere că amândoi țin la discreție. Însă Brandi are destule de povestit despre relația cu ei…

image

În ceea ce privește timpul petrecut cu Mat… ei bine, n-a fost vorba decât despre o singură întâlnire amoroasă între ei. Ea susține că totul s-a schimbat între ei când LeBlanc a început să-și împartă înghețata cu câinele lui.

Glanville a vorbit despre asta în Page Six: „Ne-am întors acasă la el, el l-a lăsat pe cățelul lui să-i lingă înghețata și eu am ieșit pe ușă când s-a întâmplat asta. Mi-am zis că nu se poate așa ceva. Urma să facem sex și apoi câinele i-a lins înghețata, după care și el a lins aceeași înghețată, iar eu am zis că nu suport așa ceva”, a povestit fostul model.

image

Legat de relație pe care a avut-o cu David Schwimmer, și ea a fost ciudată, pentru că Glanville a considerat aiurea ca actorul să fie machiat la întâlnirea cu ea. „Era machiat! Avea baton corector întins pe față, în timpul zilei, era vizibil, și asta m-a enervat de-a dreptul. Știu că e actor, că e obișnuit să fie pe platoul de filmare și să fie machiat, dar eu nu sunt obișnuită cu bărbați machiați. Atunci m-a deranjat asta”, a conchis femeia.

Matt LeBlanc n-a confirmat, dar nici n-a negat ceea ce a povestit Brandi Glanville despre el, iar reprezentanții lui David Schwimmer s-au grăbit să infirme toate acuzațiile care ia s-au adus actorului cu această ocazie. Pe cine să credem oare?!

foto - Shutterstock



Recente

Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg