Fiica lui Sylvester Stallone, născută cu o gaură în inimă!

Într-un episod recent al emisiunii „The Family Stallone”, fiica de 26 de ani a legendarului actor, Sophia Stallone, a vorbit despre boala cu care s-a născut și care a pricinuit familiei sale mari griji.

image

Nimeni nu și-a dat seama că micuța Sophia avea preo problemă medicală până la două luni de viață. Iar atunci familia Stallone știa că ceva era în neregulă, dar n-aveau nicio idee cum să acționeze. Jennifer Flavin, soția actorului de la Hollywood, a explicat pentru Paramount+ lupta pe care au dat-o cu boala Sophiei.

„Din 12 medici, niciunul nu-și dădea seama ce avea”, a dezvăluit mama Sophiei. Doar la insistența mamei a putut fi Sophia salvată. Ea a găsit un doctor care să-și dea seama care era problema, care descoperise că nou-născutul avea o gaură în inimă.

După ce-a fost descoperită gaura din inima micuței, Sophia a intrat în operație pentru a-i fi corectat defectul congenital. Într-un episod al reality show-ului familiei Stallone, Sophia a mers la controlul său anual, unde i s-a spus că petecul de pe inima ei e la loc. „Inima ta face foarte bine! Totul e în regulă!”, au asigurat-o medicii.

După ce a dus o viață sănătoasă timp de ani de zile, la 16 ani Sophia a leșinat jucând volei. „Am trecut rapid de la a duce o viață normală la făcut operație pe inimă. În momentul în care mi s-a spus că trebuie să-mi taie pieptul pentru a interveni m-am gândit, pentru prima dată, la moarte”, a recunoscut tânăra.

Amintindu-și acea perioadă din viața ei, Sophia a dezvăluit că a fost extrem de traumatizantă pentru ea și restul familiei sale. Mama ei făcuse o eczemă pe tot corpul, iar tatăl ei, Sylvester Stallone, nici nu putea s-o privească în ochi fără să plângă.

Înainte de-a se opera, în 2012, Sophia a vorbit în Paris Match despre starea sănătății ei. „În fiecare zi mă gândesc la inima mea. Mănânc sănătos și sunt atentă când fac sport să nu obosesc mai mult decât de obicei”, a declarant ea.

Într-unul din episoadele recente ale emisiunii mai sus menționate, Sophia a dezvăluit că tatăl ei, vedeta filmului „Rocky”, nici măcar n-a reușit să vorbească cu ea despre operația ei pe cord. Și asta din simplul motiv că „n-a știut cum să gestioneze toată acestă situație”. În timp ce Sophia a vorbit despre trauma suferită după cea de-a doua operației a ei pe inimă, Stallone a recunoscut și el că întreaga nebunie prin care a trecut familia lui a fost „devastatoare”.

Actorul nominalizat la Oscar și-a amintit prima operație pe inimă a fetei sale și a dezvăluit că medicii îi spuseseră atunci să-și ia „Adio!” de la copilul său, pentru că nimeni nu știa cum avea să se încheie operația micuței. Mai mult, întreaga familiei Stallone simte o mare apăsare în fiecare an, când Sophia merge la controlul ei anual ca să se asigure că totul e OK.

Problema de sănătate a Sophiei e cu atât mai dificilă pentru Sylvester Stallone cu cât acesta și-a pierdut fiul din cauza unei probleme cu inima. Fratele vitreg al Sophiei, Sage Moonblood, a murit din cauza unei boli de inimă în 2012, la numai 36 de ani. Cu toate că s-a zvonit atunci că drogurile l-au omorât pe cel mai mare copil al actorului, s-a dovedit că infarctul l-a doborât definitiv pe acesta.

foto - ShuttesrtockRecente

Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg