De ce Gwen Stefani şi Blake Shelton au ratat luna de miere! Sumele fabuloase cheltuite de el pentru a o răsfăţa

1 shutterstock 1384475000 jpg jpeg

După o relaţie de 6 ani, Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au căsătorit în vara trecută, în Oklahoma. Fiii cântăreţei, Kingston, Zuma şi Apollo, pe care îi are cu fostul soţ, Gavin Rossdale, au fost de faţă. După nuntă, toţi se aşteptau ca ei să plece în luna de miere, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Pentru Stefani a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa ei şi este norocoasă că a găsit din nou dragostea alături de Shelton. Pe de altă parte, este conştientă de faptul că nu poate să ştie ce le rezervă viitorul şi ce se poate întâmpla. De altfel, oricât de mult şi-au dorit o lună de miere adevărată, plină de răsfăţ, nu s-a putut materializa. Stefani şi Shelton şi-au improvizat luna de miere şi au încercat să nu lase vieţile lor profesionale agitate să le împiedice fericirea căsătoriei. În luna august, cântăreaţa a postat pe Instagram câteva imagini cu ea însoţite de un mesaj prin care spunea că se află într-un turneu în care a mers alături de soţul ei, ca într-o călătorie de miere, în Ohio. A adăugat o serie de videoclipuri din culise, lista de melodii din recital şi un clip cu ea în care cântă live. Totuşi, de ce nu au mers într-o lună de miere?  

        View this post on Instagram                       A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

O perioadă aglomerată

Potrivit publicaţiei „People”, Gwen Stefani şi Blake Shelton n-au avut încă timp să meargă într-o lună de miere reală, din cauza programelor lor foarte încărcate. Stefani lucrează la noul ei album, în timp ce Shelton este ocupat cu filmarea sezonului 21 din „The Voice”. Sursa a explicat: „Amândoi sunt foarte, foarte ocupaţi anul acesta cu munca”. Un alt apropiat al celor doi a făcut aceleaşi comentarii: „Amândoi au multe angajamente de muncă, aşa că este o perioadă aglomerată. Nu s-au schimbat mai mult decât să se numească soţ şi soţie”.

Citeşte şi: Gwen Stefani şochează cu un nou look. Ce alte vedete şi-au schimbat drastic culoarea părului?

Shelton şi Gwen intenţionează să meargă într-o lună de miere oficială atunci când va veni momentul. La câteva săptămâni de la nuntă, el a explicat: „Probabil că vom merge într-o lună de miere. Am petrecut ceva timp singuri după nuntă, dar a fost doar un moment de calm în care n-am făcut nimic altceva decât să stăm împreună". A mai menţionat că soţia sa a găsit o nouă pasiune, cea pentru grădinărit. Cum el va fi mai liber după data de 2 octombrie, cuplul va avea 3 săptămâni la dispoziţie să planifice o escapadă romantică până pe 22 octombrie când Gwen Stefani îşi va începe concertele „Just A Girl” din Las Vegas, de la Teatrul Zappos.

Ce cadouri scumpe i-a oferit Shelton de-a lungul relaţiei lor şi cât l-a costat inelul de logodnă?

Gwen Stefani are o avere estimată la 150 de milioane de dolari, dar de când a început să se întâlnească cu starul cel mai bine plătit al muzicii country, Blake Shelton, averea ei aproape s-a dublat. Cuplul poate încălţa cizme de cowboy încrustate cu diamante dacă doresc. S-au întâlnit ca antrenori la „The Voice”, în 2014. Amândoi suportau cu greu presiunea presei de după divorţurile lor mediatizate. În 2016, ea a spus într-un interviu: „A fost iIncredibil că Dumnezeu ne-a adus împreună exact în acel moment”.

Nu există nicio îndoială că Gwen Stefani a primit un inel de logodnă scump din partea lui Blake Shelton. În 2017, el a răsfăţat-o cu un colier Cartier cu diamante în valoare de peste 60.000 de dolari. Când a împlinit 51 de ani, i-a dăruit un alt colier cu diamante în forma numărului cinci pentru a reprezenta anii pe care îi petrecuseră împreună ca parteneri. În 2020, i-a oferit un conac californian, astfel încât ea să poată petrece mai mult timp în statul ei natal. La începutul pandemiei, Stefani şi cei trei fii ai ei s-au mutat în ferma din Oklahoma a lui Shelton, unde chiar i-a cumpărat un cal foarte scump. De ziua lui, ea a cheltuit 50.000 de dolari pe cadouri, inclusiv un ceas de epocă de 30.000 de dolari şi două biciclete în valoare de 10.000 de dolari fiecare.

Citeşte şi: Destinaţii pentru luna de miere. Surse de inspiraţie pentru alegerea locului în care să-ţi celebrezi iubirea

Dincolo de toate acestea, cea mai importantă achiziţie a fost inelul de logodnă cu diamante al lui Stefani. Acesta a fost estimat la o sumă între 250.000 şi 300.000 de dolari. Toată lumea se aştepta că vor cheltui aproximativ 10 milioane de dolari pentru nunta lor, dar perechea a preferat o ceremonie intimă care a avut lor pe 3 iulie, la ferma lui Shelton, într-o capelă pe care a construit-o el însuşi. Pentru a adăuga un strop de farmec evenimentului, Stefani a purtat două ţinute personalizate Vera Wang estimate la 15.000 de dolari în total.

FOTO: Shutterstock, InstagramRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg