De ce Johnny Depp alege personaje complicate şi nesigure? Cum a lucrat pentru rolul din „Mireasa moartă‟

1 shutterstock 377356300 jpg jpeg

Actorul Johnny Depp a dezvăluit cum şi-a construit rolul din filmul „Corpse Bride‟ („Mireasa moartă‟) prin sondarea propriilor insecurităţi. Pelicula, regizată de Tim Burton, este disponibil de acum pe Netflix.

Johnny Depp este cunoscut pentru rolul căpitanului Jack Sparrow din seria „Piraţii din Caraibe‟, dar înainte de aceasta a lucrat mult timp cu faimosul regizor Tim Burton. Nu numai că a dat viaţă eroului din filmul „Edward Mâini-de-foarfecă” din anul 1990, dar a jucat şi pe Willy Wonka din „Charlie şi fabrica de ciocolată” din 2005. În acelaşi an, Depp l-a interpretat pe Victor Van Dort în filmul de animaţie „Mireasa moartă”. La început, Depp era dornic să lucreze Burton, dar a explicat că a fost foarte atras şi de personaj: „Ei bine, era ca un tip pe care îl ştiam deja. Când am citit rolul, nu se simţea atât de diferit de alte personaje pe care le jucasem de mai mult timp‟.

Depp: „Victor era profund nesigur, asemănător mie‟

Personajul Victor era un om care face ceea ce îi spun părinţii pentru a trece prin viaţă. Depp a explicat: „Era un personaj emotiv, profund nesigur, foarte asemănător mie‟. Depp a spus mai multe într-un alt interviu în care a fost întrebat despre asemănările pe care le-a avut cu Victor: „Da, presupun că aveam în comun senzaţia de eşec, incapacitateade a fi înţeles. Aceasta este o temă destul de recventă în viaţa multor oameni. Victor este reprezentat în acelaşi mod de Edward Mâini-de-foarfecă, nu se simte confortabil în propria piele. Este un sentiment universal pe care îl trăim cu toţii la un moment dat‟.

Citeşte şi:

Actorul Johnny Depp, blamat că i-ar fi dat fiicei sale de 13 ani marijuana: „Am fost un părinte responsabil”

Actorul a ales mereu unele dintre cele mai complicate personaje din cinematografie

Edward Mâini-de-foarfecă i-a arătat că se confruntă cu o mulţime de frământări interioare. În mod similar, în „Charlie şi fabrica de ciocolată‟, Willy Wonka al lui Depp s-a confruntat cu propria sa mortalitate.

Actorul a continuat să explice cum natura animată a filmului „Mireasa moartă‟ a fost, de asemenea, un factor pentru care a acceptat proiectul: „De când am devenit tată, nu mă uit la nimic altceva decât la filme animate. Am un mare respect şi dragoste pentru ele‟.

Filmările la „Charlie şi fabrica de ciocolată‟ s-au suprapus peste înregistrările pentru „Mireasa moartă‟

Pe când începea lucrul la „Charlie şi fabrica de ciocolată‟ i s-a dat lui Depp să citească rolul din „Mireasa moartă”. „L-am citit şi mi-a plăcut, dar cumva nu mi-a trecut prin cap că o vom face în acelaşi timp”, a povestit Depp. De asmenea, a explicat că a terminat de filmat „Charlie şi fabrica de ciocolată‟cu o zi înainte de a merge să vocea lui Victor în cursul unei seri.

Citeşte şi:

Johnny Depp s-a însurat, la 20 de ani, cu cea care l-a convins să se facă actor. Cine este prima doamnă Depp?

Din cauza acestui program extrem de alert, Depp a fost nevoit să improvizeze vocea distinctivă a lui Victor. Iată ce şi-a amintit: „Am crezut că voi avea ceva timp să mă pregătesc pentru personaj, aşadar vă puteţi imagina surpriza mea când, în timp ce eram foarte, foarte concentrat pe Wonka, regizorul Burton Tim a ajuns pe platou şi a spus: «Hei, ştii, poate diseară vom merge şi vom înregistra o parte din Mireasa moartă”». Nu ştiam cum trebuia să sune vocea lui Victor. Totuşi, a fost distractiv!‟.

FOTO: Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg