De ce mai stă Behati Prinsloo cu Adam Levine după ce-a înșelat-o?

În ciuda scandalului-monstru iscat în urma acuzațiilor de infidelitate aduse lui Adam Levine, Behati Prinsloo continuă să zâmbească în prezența soțului ei și să pozeze în public alături de el de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

image

Liderul trupei Maroon 5 și topmodelul Behati Prinsloo formau până mai ieri unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul atmerican. Asta până ce Levine a fost acuzat de infidelitate luna trecută.

Cei doi soți de-abia anunțaseră să așteaptă al treilea copil când o influenceriță l-a acuzat pe Adam că a avut o relație intimă timp de un an cu ea. Problema e că nici el n-a negat spusele femeii…

Cu toții am fost șocați de acuzațiile de infidelitate, mai ales că el nici măcar nu le-a negat, după cum spuneam. Însă ceea ce ne-a uimit și mai mult a fost loialitatea lui Behati față de un soț infidel. Îngerașul Victoria’s Secret nu s-a exprimat public în privința subiectului spinos, însă și-a făcut simțită părerea prin faptul că a fost zărită, de numeroase ori, alături de tatăl copiilor ei.

Din fotografiile recente cu faimoasa familie se înțelege clar că un divorț nu e deloc iminent pentru cei doi soți. Însă nu putem să nu ne întrebăm de ce mai stă frumosul model alătui de un bărbat care nu crede în monogamie.

Acuzații incredibile

La doar o săptămână după ce Adam și Behati anunțaseră că așteaptă încă un copil, vedeta de pe rețelele sociale Sumner Stroh a postat un filmuleț pe TikTok, în care a prezențat mesajele indecente trimise de Levine ei. Se pare că muzicianul era destul de obsedat de trupul influenceriței, de parcă nu avea acasă o frumusețe de femeie!

image

Mai mult, se pare că rockerul s-a gândit să-și numească cel de-al treilea copil după presupusa amantă. Într-un final, Adam a negat că s-ar fi culcat cu Sumner, însă a recunoscut că a avut un comportament deplasat. Ce înseamnă asta? A flirtat neobrăzat cu femeia respectivă, lucru care e perceput de mulți ca fiind trădare pe față.

Scuzele lui

„Am greșit că am vorbit cu oricine altcineva decât soția pe un ton nepotrivit, flirtând”, a ținut să explice starul muzical în spațiul public. „N-am avut o aventură, însă am depășit anumite limite și îmi as um responsabilitatea pentru asta. O să trecem peste acest moment și o să trecem împreună peste el”, a continuat Adam.

„Soția și familia mea sunt cele mai importante lucruri pentru mine. Să fiu atât de naiv și de tâmpit încât să risc să pierd ceea ce înseamnă totul pentru mine este cea mai gravă greșeală pe care am comis-o vreodată. N-o să mai fac asemenea greșeală niciodată”, a promis acesta spășit.

Reacția soției

Care a fost reacția lui Behati totuși? E limpede că-și susține soțul în public, dar acasă cum e relația lor? „Ea n-avea nicio idee că asemenea scandal avea să aibă loc și e distrusă de asta. În plus, sincronizarea e îngrozitoare!”, a ținut să dezvăluie o sursă pentru presa americană.

Se pare că topmodelul se chinuie să accepte scuzele soțului ei și toată negarea lui. Nu-i de mirare că gravida este plină de nervi în acest moment! Având în vedere că urmează să aducă pe lume un copil, modelul încearcă să se concentreze pe acest aspect al vieții ei și să nu-și distrugă familia într-unul dintre cele mai importante momente ale ei.

image

Behati s-a măritat cu Levine în 2014 și cei doi soți au două fetițe împreună, pe Dusty Rose (6) și pe Gio Grace (4). Ea nu-și dorește acum o luptă pe custodia copiilor ei și nici discuții pe averea de 160 de milioane de dolari a lui și pe cele 30 de milioane ale ei.

Totuși e limpede că Adam nu crede în loialitate pe viață în fața unui singur partener. Întrebat, în 2009, în Cosmopolitan, de ce înșală bărbații, el a dat un răspuns care ne pune pe gânduri azi: „Monogamia nu este în genele noastre. Oamenii înșală. Eu înșel”, ne-a luat el prin surprindere. „Și mai știți ceva? Nu e nimic mai rău decât sentimentul pe care-l ai după ce înșeli!”.

Ba bine că nu! Un divorț răsunător poate fi mult mai rău! Că, cine știe, poate că Behati așteaptă să nască și după aceea dezlănțuie iadul pe pământ acasă la ea și Levine! Vom vedea.

Foto - ShutterstockRecente

Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg