Michael Jackson, membru al unei secte religioase încă de la 5 ani. Nu-şi serba ziua de naştere şi nici Crăciunul

1 michael jackson instagram jpg jpeg

S-au scris extrem de multe lucruri despre Regele Pop şi, cu toate astea, parcă tot au rămas unele informaţii prea puţin cunoscute publicului larg. Cum ar fi apartenenţa regretatului cântăreţ la o sectă religioasă şi felul în care-şi demonstra Michael credinţa chiar din primii lui ani de viaţă.

Mama lui Michael, Katherine Jackson, s-a convertit la Martorii lui Iehova în 1963, moment în care a început să-şi creacă copiii în spiritul acestei secte religioase. La acea vreme, Michael avea numai 5 ani, însă şi-a adus şi el contribuţia la a răspândi vorba despre Iehova.

Regele Pop şi sora lui mai mare, La Toya, erau încurajaţi de mama lor să meargă prin cartier şi să le vorbească oamenilor despre religie, drept urmare au ajuns, la scurt timp, să meargă pe la casele vecinilor, să bată la uşa lor, pentru a face cunoscut cuvântul Domnului.

“Câte cinci zile pe săptămână, noi doi studiam cu mama Biblia acasă şi frecventam Kingdom Hall”, a dezvăluit La Toya în autobiografia ei din 1990, „Growing Up in the Jackson Family” (n.r. Crescând în familia Jackson). “În fiecare dimineaţă, eu şi Michael băteam la uşa oamenilor din Los Angeles ca să le vorbim despre Iehova”, a continuat ea.

Chiar şi după ce trupa The Jackson 5 a devenit cunoscută, Michael a continuat să propovăduiască prin carierul în care locuia, doar că a făcut o mică schimbare – a început să se deghizeze pentru a nu fi recunoscut, purta mustaţă falsă, ochelari şi pălării de teama de a nu descoperi interlocutorii lui că el e cel care urca pe scenă alături de fraţii lui în Jackson 5, iar, în timpul său liber, încerca să-l convingă pe alţii să se alăture sectei religioase din care făcea parte.

În ciuda succesului avut în muzică, în anii ce au urmat MJ a rămas devotat principiilor sale religioase şi sectei din care făcea parte. Mai mult, cel care avea să devină Regele Pop respecta cu stricteţe regulile religioase şi nu-şi serba zilele de naştere sau Crăciunul. Abia la maturitate, în culmea ascensiunii lui profesionale, s-a stricat şi relaţia pe care o avusese până atunci cu biserica. Din ce motiv?

Ei bine, credincioşii nu au fost de acord cu videoclipul lansat de Michael Jackson, „Thriller”, motiv pentru care nu-şi puteau ascunde dezamăgirea pe care o aveau din cauza acelor imagini defăimătoare. De fapt, considerau videoclipul cu morţii care ies din morminte şi încep să danseze prin cimitir o adevărată blasfemie şi nu-şi doreau ca unul dintre membrii lor marcanţi să aibă o astfel de imagine pătată.

Foto - Instagram Michael JacksonRecente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg