De ce n-a mers relaţia dintre Jessica Simpson şi Nick Lachey? Căsnicia lor a luat sfârşit după numai 3 ani

1 shutterstock 187219751 jpg jpeg

Una dintre cele mai cunoscute perechi de staruri, Jessica Simpson şi Nick Lachey s-au afirmat în industria muzicală la sfârşitul anilor '90. S-au întâlnit când Simpson avea 18 ani, iar Lachey 25 şi lumea se aştepta să aibă o relaţie lungă şi fericită.

Dacă nu şi-ar fi dorit o carieră în muzică, Jessica Simpson şi Nick Lachey nu s-ar fi întâlnit niciodată. Ea a început să cânte devreme şi a mers la o preselecţie pentru „The All New Mickey Mouse Club” cu mulţi ani înainte de a obţine contractul cu Columbia din anul 1997. Tommy Mottola, pe atunci CEO al Sony Music Entertainment, i-a oferit un contract lui Jessica Simpson după ce a auzit-o cântând live. Pe de altă parte, Nick Lachey a urmat Şcoala de Arte Creative din Cincinnati, SUA, şi a renunţat la Universitatea Miami din Ohio pentru a urma o carieră muzicală. Nick, fratele său Drew Lachey, Justin Jeffre şi Jeff Timmons s-au reunit şi au format grupul pop 98 Degrees, una dintre cele mai bune trupe de băieţi ale anilor `90. Trupa a fost descoperită în culisele unui concert Boys II Men pe când cântau a cappella pentru un post de radio.

Nick Lachey a întâlnit-o pe Jessica Simpson la o paradă de sărbători

Destinul i-a adus pe cei doi la parada de Crăciun de la Hollywood din 1998. Când drumurile lor s-au încrucişat la acel eveniment, a fost un moment magic, după cum avea să mărturisească Simpson. „Acesta este bărbatul cu care mă voi căsători”, ar fi spus ea.

Chiar dacă au format un cuplu, Nick Lachey şi Jessica Simpson au fost atât de ocupaţi ca vedete de muzică pop, încât şi-au petrecut o mare parte din relaţie vorbind la telefon. „Am fost amândoi preocupaţi de cariera noastră, iar anxietăţile noastre păreau doar să se hrănească reciproc”, a scris Simpson în „Open Book”. În cele din urmă, i-a spus lui Lachey că trebuie să ia o pauză pentru a vedea ce s-ar întâmpla dacă s-ar concentra exclusiv pe muncă.

Cei doi au păstrat legătura, iar când albumul „Irresistible” a vândut 120.000 de exemplare în prima săptămână, Lachey i-a trimis flori cu mesajul: „Sunt foarte mândru de tine şi de ceea ce faci! Sunt fericit că pot face parte din asta. Te iubesc!" Au continuat să comunice telefonic în timp ce Simpson a făcut turnee cu Destiny's Child. Lucrurile s-au schimbat din nou pentru ea şi Lachey în toamna anului 2001.

Jessica Simpson se afla într-un hanorac când s-au logodit

În septembrie 2001, Nick se afla în New York pentru a-i aduce un tribut lui Michael Jackson la Madison Square Garde,. În „Open Book”, Jessica Simpson a spus că Lachey a contactat-o în urma atacurilor teroriste din 11 septembrie şi i-a spus: „Vreau sa fiu cu tine!". În februarie 2002, a cerut-o în căsătorie. Cererea a avut loc în Hawaii. „Am purtat un hanorac imens care îmi venea peste genunchi. Dacă aş fi ştiut că mă va cere atunci de soţie, m-aş fi îmbrăcat ceva mai drăguţ”, a spus Simpson într-un interviu pentru publicaţia „People”. Momentul romantic a inaugurat o logodnă de 7 luni pentru cei doi artişti.

Jessica a participat la planificarea nunţii, dar Nick era mai interesat să urmărească bugetul. El a vrut să vorbească despre un acord prenupţial, dar ea nu a fost interesată. Chiar dacă tatăl ei n-a fost forţa motrice în renunţarea la discuţia despre acel acord, ea a susţinut că a fost împotriva căsătoriei.

În pregătirea pentru ziua cea mare, Simpson a spus că a urmat o dietă extrem de strictă pe care o urmase şi în anii adolescenţei, la cererea casei de discuri: „Am crescut doza de pastile dietetice şi am mâncat şi mai puţin pentru a fi foarte slabă la nuntă.”

Pe 26 octombrie 2002, Jessica Simpson a devenit doamna Lachey în Austin, Texas, iar 300 de invitaţi i-au fost martori. La un moment dat, băieţii din trupa 98 Degrees au cântat piesa „My Everything”, balada de dragoste din 2000. Mireasa a spus că a purtat o rochie de Cenuşăreasă semnată Vera Wang şi a avut o recepţie cu 15.000 de trandafiri. După aceea, cuplul a plecat în luna de miere în Insula Turtle din Fiji, feriţi de ochii fanilor.

Jessica Simpson şi Nick Lachey au continuat să aibă probleme

N-ar trecut foarte mult şi au apărut zvonuri cu privire la infidelităţi de ambele părţi care ameninţau să conducă la un divorţ. S-a vorbit şi despre noaptea lui Lachey la o petrecere a burlacilor şi de timpul petrecut de Simpson cu co-starul ei din „The Dukes of Hazzard”, Johnny Knoxville. Ea a mărturisit că ea şi Knoxville erau ambii căsătoriţi, deci nu-şi dorea ca relaţia lor să devină fizică, dar pentru ea, o aventură cu implicări emoţionale ar fost mai rea decât una fizică.

Cuplul şi-a pus pe tavă conflictele în cadrul interviului oferit emisiunii televizate „Good Morning America”, în 2004: „Nu am vrut să oferim nimănui satisfacţia de a ne vedea umiliţi public cu un divorţ, aşa că am continuat să ne jucăm rolurile. Uneori am făcut asta atât de bine încât ne-am convins reciproc".

Cum s-a încheiat căsnicia celor doi

În timp ce promova „Open Book” în anul 2020, Jessica a vorbit cu publicaţia „Today” despre relaţia ei cu Nick: „Dacă privesc în trecut, nu-mi place ceea ce văd”.

În decembrie 2005, Jessica a cerut divorţul de soţul ei. „După trei ani de căsătorie, după o gândire mai atentă, am decis să ne despărţim”, se arată în declaraţia lor comună pentru publicaţia „People”. Au adăugat atunci: „Aceasta este decizia reciprocă a două persoane care se respectă şi se admiră unul pe celălalt. Sperăm că ne respectaţi viaţa privată în acest moment dificil". Mama ei, Tina Simpson, şi-a ajutat fiica să se mute în timp ce el era plecat din oraş.

Viaţa după divorţ

După anul 2006, a fost un nou început pentru ambii artişti. El a lansat „What's Left of Me”, care a vândut peste 500.000 de exemplare. În acelaşi an, VJ-ul Vanessa Minnillo a apărut în videoclipul pentru balada lui Lachey. Deşi nu a fost prima dată când drumurile lor se intersectau, atunci s-au decis să înceapă o relaţie. După divorţ, Simpson s-a concentrat pe promovarea mărcii ei de îmbrăcăminte, Colecţia Jessica Simpson. De asemenea, a continuat o carieră de actorie şi a revenit la întâlniri. A început o relaţie tumultuoasă cu John Mayer, cu care se întâlnea în secret de luni de zile. 

FOTO: ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg