De ce nu are copii actriţa Kim Cattrall din „Totul despre sex‟? Aşa s-a decis să nu devină mamă niciodată!

1 shutterstock 447917002 jpg jpeg

Actriţa Kim Cattrall, cunoscută pentru rolul Samantha din seria „Totul despre sex‟, a realizat multe în viaţa ei şi, chiar dacă nu are copii, pare mai mult decât împăcată cu această idee.

Kim Cattrall a apărut în filme şi emisiuni de televiziune încă din anii '70, dar a cunoscut succesul îndeosebi datorită rolului din „Totul despre sex‟.  În serialul difuzat între 1998 şi 2004, Samantha Jones a cucerit rapid telespectatorii prin felul ei de-a fi, prin independenţa şi libertatea sexuală.

În ciuda faptului că actriţa s-a dilimitat de „Totul despre sex‟ de-a lungul anilor, se aseamănă într-o oarecare măsură cu personajul Samantha Jones, care a decis, la el ca ea, să nu aibă copii. Spre deosebire de celebrul ei personaj, n-a fost atât de uşor să aleagă astfel. Treptat, s-a împăcat cu hotărârea ei şi a dezvăluit mai multe detalii despre motivul pentru care a decis să nu aibă copii.

Prea ocupată cu actoria

Pe când Kim Cattrall avea 41 de ani, a luat decizia de a nu avea copii. Într-un interviu din anul 2020, a vorbit despre acest aspect al vieţii ei personale. „S-a întâmplat în anul 1998 şi ar fi trebuit să devin un mic experiment ştiinţific. Eu şi partenerul ar fi trebuit să fim disponibili pentru a face sex la un anumit moment. N-aş fi putut face asta şi să-mi păstrez sănătatea fizică şi emoţională‟, a explicat ea.

Cattrall a vorbit şi despre modul în care iubirea şi pasiunea ei pentru carieră i-au influenţat decizia de a renunţa la ideea de a deveni mamă. „M-am gândit doar că trebuie să iau o decizie pentru binele meu. Îmi place să lucrez. Munca mea a fost paşaportul pentru independenţă, libertate, educaţie”, a spus ea, adăugând că o îngrijora obţinerea unor roluri de femeie de 40 de ani. În cele din urmă, Cattrall a trebuit să ia cea mai bună decizie pentru viaţa şi cariera ei.

Kim Cattrall şi-a canalizat instinctele materne în alte moduri

Hotărârea de a nu avea copii a fost luată de actriţa Kim Cattrall chiar la începutul fimărilor pentru „Totul despre sex‟ , pe când avea 41 de ani. Acum, ajunsă la 64 de ani, Cattrall a găsit alte modalităţi de a-şi canaliza instinctul matern. Într-un interviu oferit site-ului Oprah.com, ea a fost sinceră despre maternitate şi despre faptul că s-a simţit împăcată cu decizia de a nu avea copii. „Întotdeauna am presupus că, la fel ca mama mea, într-o zi aş putea avea copii”, a explicat ea. Cattrall şi-a amintit cum îşi vedea prietenii căsătorindu-se şi având copii pe la vârsta 30 de ani, în timp cea ea încă nu găsise partenerul potrivit.

Cu o presiune crescândă pentru a avea copii, Cattrall s-a gândit cu adevărat la ceea ce-şi doreşte de la viaţă şi dacă s-ar încadra în ecuaţie şi copiii. „Când am răspuns la aceste întrebări, mi-am dat seama că o mare parte din presiunea pe care o simţeam era din surse externe şi ştiam că nu sunt pregătită să fac pasul de a avea un copil”, a mărturisit ea.

Din fericire pentru ea, a găsit o mulţime de alte modalităţi de a fi mamă. „Cele mai noi proiecte ale mele îmi par uneori ca şi copiii mei”, a spus ea, adăugând că se simte ca o mamă şi atunci când dă sfaturi unui tânăr actor sau când lucrează cu organizaţii caritabile. În mod clar, a găsit altceva care o face împlinită.

De ce nu vrea să aibă nimic de-a face cu continuarea seriei „Totul despre sex‟?

„And Just Like That” este seria care continuă „Totul despre sex‟ şi care se filmează în prezent. Kim Cattrall lipseşte din distribuţie. Cattrall a vorbit despre colegele ei: „N-am fost niciodată prietene. Am fost doar colege. O altă actriţă ar trebui s-o joace pe Samantha. Poate că ar putea face din ea o afro-americană Samantha Jones sau o hispanică Samantha Jones sau să aducă un alt personaj‟. Într-un interviu acordat podcastului Women’s Prize for Fiction, în decembrie 2020, Cattrall a vorbit despre cât de frumos a fost pentru ea să facă parte din serial, dar a adăugat că s-a terminat pentru ea: „A fost foarte distractiv şi mi-a plăcut. A fi pe un teritoriu nou este întotdeauna interesant‟, a spus ea.

FOTO: Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg