De ce nu îşi doreşte Mary J Blige, „regina hip hop-ului‟, să facă copii. A fost mamă vitregă, dar nu vrea să repete experienţa

1 mary j blige jpg jpeg

Cântăreaţa Mary J Blige, în vârstă de 51 de ani, a declarat că nu se vede prea curând în ipostaza de mamă. Să fie traumele din copilărie de vină sau experienţa pe care a avut-o în ipostaza de mamă vitregă? Iată ce a avut de spus artista!

Mary J Blige s-a născut în New York, dintr-o asistentă medicală şi un muzician de jazz. Şi-a petrecut copilăria în Atlanta, Georgia, unde a cântat într-o biserică penticostală.

Pare scenariul perfect, însă nu a avut o copilărie fericită. Asta pentru că tatăl ei, un veteran al războiului din Vietnam, suferea de stres post-traumatic, lucru care l-a împins către consumul excesiv de alcool. În cele din urmă, părinţii ei au divorţat, iar la vârsta de 5 ani, ea a fost agresată sexual de un prieten de familie.

În adolescenţă, a fost abuzată din nou, lucru care i-a cauzat „traume‟. Ruşinea pe care a simţit-o atunci, a determinat-o să facă alegeri greşite. În cele din urmă, ea avea să apeleze la alcool şi droguri, pentru a-şi alina durerile.

Blige a abandonat liceul în primul an şi s-a concentrat pe cariera muzicală. În cele din urmă, cu mari eforturi, ea a reuşit să devină cunoscută, să câştige nouă premii Grammy şi să devină o „regină a muzicii hip-hop”, aşa cum este cunoscută. Mary J Blige a avut colaborări cu artişti precum: Mariah Carey, Dr. Dre sau Missy Elliott.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, Mary J Blige a fost căsătorită o singură dată, cu fostul său manager - Kendu Isaacs. Ei au divorţat în 2018, însă la 4 ani de atunci, Blige nu şi-a refăcut viaţa şi nici nu îşi doreşte să aibă copii. Motivul?

În relaţia precedentă, Mary a fost mamă vitregă pentru copii lui Kendu Isaacs. Însă, în urma experienţei, aceasta a spus că nu îşi doreşte să aibă copii. În plus, consideră că este un lucru dificil să găseşti o persoană care să aibă grijă de cei mici, aşa cum a mărturisit pentru „Daily Pop‟: „Am nepoate şi nepoţi şi mă uit cum se luptă oamenii să găsească babysitter (o bonă). Nu vreau să trec prin asta‟, a spus artista.

În plus, cântăreaţa este „îndrăgostită‟ de libertatea pe care o are şi nu îşi doreşte să aibă în mod grijă constant de cineva: „Îmi place libertatea de a merge oriunde şi îmi place să fac tot ceea ce vreau să fac. Nu vreau să fiu nevoită să am grijă de cineva tot timpul. Aşa că nu cred că se va întâmpla‟, a mărturisit ea.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram 



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg