De ce nu îşi doreşte Mary J Blige, „regina hip hop-ului‟, să facă copii. A fost mamă vitregă, dar nu vrea să repete experienţa

1 mary j blige jpg jpeg

Cântăreaţa Mary J Blige, în vârstă de 51 de ani, a declarat că nu se vede prea curând în ipostaza de mamă. Să fie traumele din copilărie de vină sau experienţa pe care a avut-o în ipostaza de mamă vitregă? Iată ce a avut de spus artista!

Mary J Blige s-a născut în New York, dintr-o asistentă medicală şi un muzician de jazz. Şi-a petrecut copilăria în Atlanta, Georgia, unde a cântat într-o biserică penticostală.

Pare scenariul perfect, însă nu a avut o copilărie fericită. Asta pentru că tatăl ei, un veteran al războiului din Vietnam, suferea de stres post-traumatic, lucru care l-a împins către consumul excesiv de alcool. În cele din urmă, părinţii ei au divorţat, iar la vârsta de 5 ani, ea a fost agresată sexual de un prieten de familie.

În adolescenţă, a fost abuzată din nou, lucru care i-a cauzat „traume‟. Ruşinea pe care a simţit-o atunci, a determinat-o să facă alegeri greşite. În cele din urmă, ea avea să apeleze la alcool şi droguri, pentru a-şi alina durerile.

Blige a abandonat liceul în primul an şi s-a concentrat pe cariera muzicală. În cele din urmă, cu mari eforturi, ea a reuşit să devină cunoscută, să câştige nouă premii Grammy şi să devină o „regină a muzicii hip-hop”, aşa cum este cunoscută. Mary J Blige a avut colaborări cu artişti precum: Mariah Carey, Dr. Dre sau Missy Elliott.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, Mary J Blige a fost căsătorită o singură dată, cu fostul său manager - Kendu Isaacs. Ei au divorţat în 2018, însă la 4 ani de atunci, Blige nu şi-a refăcut viaţa şi nici nu îşi doreşte să aibă copii. Motivul?

În relaţia precedentă, Mary a fost mamă vitregă pentru copii lui Kendu Isaacs. Însă, în urma experienţei, aceasta a spus că nu îşi doreşte să aibă copii. În plus, consideră că este un lucru dificil să găseşti o persoană care să aibă grijă de cei mici, aşa cum a mărturisit pentru „Daily Pop‟: „Am nepoate şi nepoţi şi mă uit cum se luptă oamenii să găsească babysitter (o bonă). Nu vreau să trec prin asta‟, a spus artista.

În plus, cântăreaţa este „îndrăgostită‟ de libertatea pe care o are şi nu îşi doreşte să aibă în mod grijă constant de cineva: „Îmi place libertatea de a merge oriunde şi îmi place să fac tot ceea ce vreau să fac. Nu vreau să fiu nevoită să am grijă de cineva tot timpul. Aşa că nu cred că se va întâmpla‟, a mărturisit ea.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg