De ce NU își poartă Prințul William verigheta pe deget? Motivul este halucinant

De la nunta cu Kate Middleton, din anul 2011, Prințul William nu a fost văzut niciodată purtându-și verigheta din aur pe deget. Care să fie motivul din spatele acestei alegeri? Explicația este una foarte simplă! 

image

Aproape în fiecare zi, de la logodna lui Kate Middleton cu Prințul William, din anul 2010, Ducesa de Cambridge și-a purtat cu mândrie inelul său de logodnă prețios. Ea a fost fotografiată în repetate rânduri cu inelul său masiv, din safir și diamant, de 12 carate, care i-a aparținut cândva mamei lui William, Prințesa Diana (vezi în galeria foto!). 

Citește și: FOTO Povestea neștiută a inelului de logodnă primit de Kate de la Prințul William 

Cu aceeași mândrie, Kate Middleton își poartă și verigheta din aur galez, de 18 carate. Nu și soțul său, William, care nu a fost văzut niciodată cu verigheta pe inelar! Care să fie motivul pentru care Ducele de Cambridge își ține verigheta ascunsă? 

Vezi și: Lucruri neștiute despre relația lui Kate Middleton cu Prințul William: „O trata ca pe o servitoare”

Motivul pentru care Prințul William nu-și poartă verighta 

Poate ai crede că este o pură întâmplare, însă lipsa verighetei de pe inelarul lui William este o acțiune bine pusă la punct.

Înainte de nunta sa, familia regală a emis o declarație în care spunea că Prințul William nu își va purta niciodată verigheta. De ce?

Motivul este unul simplu - Ducelui de Cambridge pur și simplu nu îi plac bijuteriile. „Nu este omul bijuteriilor”, a spus o sursă pentru „The Mirror”, cu puțin timp înainte de ziua cea mare. „Nu a purtat niciodată bijuterii. A decis că nu vrea să poarte nici acum. Totul depinde de preferințele personale”. 

Se pare că această preferință aparte ar fi moștenit-o de la însuși bunicul său, Prințul Philip, Ducele de Edinburgh, care nu a purtat niciodată un inel pe deget, nici măcar verigheta sa. 

Prințul Harry nu-i seamănă! El este pasionat de bijuterii 

În schimb, fratele său, Prințul Harry, este un fan al bijuteriilor. Nu numai că își poartă aproape zilnic verigheta, ci este și pasionat de inelele care monitorizează orele de somn. De regulă, el poartă un astfel de inel pe mâna dreaptă. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg