William sau Harry, cine are cei mai mulți bani în cont?

Când ne referim la Familia Regală Britanică, pentru niciunul dintre membrii acesteia, banii nu sunt o problemă. Se estimează că averea familiei depășește suma de 88 de miliarde de dolari și numai Regina Elisabeta deține 500 de milioane. Dar cât valorează averea fraților  Harry și William și care dintre ei este mai bogat? 

image

De la escapade fastuoase în Alpii elvețieni și excursii în Caraibe, până la proprietățile exclusiviste în care au locuit, averea Familiei Regale Britanice le-a oferit celor doi frați un stil de viață cum mulți visează.

Mai ales că atât Harry, cât și fratele său, William, au primit o mare parte din averea de 16 milioane de dolari, lăsată în urmă de mama lor, Prințesa Diana. 

image

Citește și: Cum arată casa pe care au cumpărat-o Prințul Harry și Meghan Markle. Domeniul a costat aproape 15 milioane de dolari 

Cu toate acestea, viața lui Harry și a soției sale s-a schimbat când au anunțat că renunță la titulatura de membri seniori ai familiei regale. Aceștia au spus că „vor munci, pentru a deveni independenți‟. O motivație a fost și faptul că Prințul Charles, tatăl lui Harry, nu i-a mai sprijinit financiar din acel moment. Acum, Prințul Harry și Meghan lucrează la un serial, ce urmează să se difuzeze în această vară și speră că vor avea succes în plan financiar cu acest proiect. 

Vezi și: Secretul mariajului solid pe care îl au Kate și William. Nu se abat de la această regulă 

Cine are mai mulți bani, William sau Harry? 

Mulți oameni se întreabă care cuplu deține o avere netă mai mare, Harry și Meghan sau William și Kate? Ne putem aștepta ca fratele mai mare, William și soția sa, Kate, să fie norocoșii, însă Harry și Meghan îi întrec la acest capitol.

Averea Prințului Harry și a lui Meghan Markle este estimată la 67 milioane de dolari, iar cea a lui William și a soției sale la 50 milioane de dolari. Potrivit Harper’s Bazaar, o mare parte din veniturile Prințului William provin din Ducatul de Cornwall. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg