William sau Harry, cine are cei mai mulți bani în cont?

Când ne referim la Familia Regală Britanică, pentru niciunul dintre membrii acesteia, banii nu sunt o problemă. Se estimează că averea familiei depășește suma de 88 de miliarde de dolari și numai Regina Elisabeta deține 500 de milioane. Dar cât valorează averea fraților  Harry și William și care dintre ei este mai bogat? 

image

De la escapade fastuoase în Alpii elvețieni și excursii în Caraibe, până la proprietățile exclusiviste în care au locuit, averea Familiei Regale Britanice le-a oferit celor doi frați un stil de viață cum mulți visează.

Mai ales că atât Harry, cât și fratele său, William, au primit o mare parte din averea de 16 milioane de dolari, lăsată în urmă de mama lor, Prințesa Diana. 

image

Citește și: Cum arată casa pe care au cumpărat-o Prințul Harry și Meghan Markle. Domeniul a costat aproape 15 milioane de dolari 

Cu toate acestea, viața lui Harry și a soției sale s-a schimbat când au anunțat că renunță la titulatura de membri seniori ai familiei regale. Aceștia au spus că „vor munci, pentru a deveni independenți‟. O motivație a fost și faptul că Prințul Charles, tatăl lui Harry, nu i-a mai sprijinit financiar din acel moment. Acum, Prințul Harry și Meghan lucrează la un serial, ce urmează să se difuzeze în această vară și speră că vor avea succes în plan financiar cu acest proiect. 

Vezi și: Secretul mariajului solid pe care îl au Kate și William. Nu se abat de la această regulă 

Cine are mai mulți bani, William sau Harry? 

Mulți oameni se întreabă care cuplu deține o avere netă mai mare, Harry și Meghan sau William și Kate? Ne putem aștepta ca fratele mai mare, William și soția sa, Kate, să fie norocoșii, însă Harry și Meghan îi întrec la acest capitol.

Averea Prințului Harry și a lui Meghan Markle este estimată la 67 milioane de dolari, iar cea a lui William și a soției sale la 50 milioane de dolari. Potrivit Harper’s Bazaar, o mare parte din veniturile Prințului William provin din Ducatul de Cornwall. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg