William sau Harry, cine are cei mai mulți bani în cont?

Când ne referim la Familia Regală Britanică, pentru niciunul dintre membrii acesteia, banii nu sunt o problemă. Se estimează că averea familiei depășește suma de 88 de miliarde de dolari și numai Regina Elisabeta deține 500 de milioane. Dar cât valorează averea fraților  Harry și William și care dintre ei este mai bogat? 

image

De la escapade fastuoase în Alpii elvețieni și excursii în Caraibe, până la proprietățile exclusiviste în care au locuit, averea Familiei Regale Britanice le-a oferit celor doi frați un stil de viață cum mulți visează.

Mai ales că atât Harry, cât și fratele său, William, au primit o mare parte din averea de 16 milioane de dolari, lăsată în urmă de mama lor, Prințesa Diana. 

image

Citește și: Cum arată casa pe care au cumpărat-o Prințul Harry și Meghan Markle. Domeniul a costat aproape 15 milioane de dolari 

Cu toate acestea, viața lui Harry și a soției sale s-a schimbat când au anunțat că renunță la titulatura de membri seniori ai familiei regale. Aceștia au spus că „vor munci, pentru a deveni independenți‟. O motivație a fost și faptul că Prințul Charles, tatăl lui Harry, nu i-a mai sprijinit financiar din acel moment. Acum, Prințul Harry și Meghan lucrează la un serial, ce urmează să se difuzeze în această vară și speră că vor avea succes în plan financiar cu acest proiect. 

Vezi și: Secretul mariajului solid pe care îl au Kate și William. Nu se abat de la această regulă 

Cine are mai mulți bani, William sau Harry? 

Mulți oameni se întreabă care cuplu deține o avere netă mai mare, Harry și Meghan sau William și Kate? Ne putem aștepta ca fratele mai mare, William și soția sa, Kate, să fie norocoșii, însă Harry și Meghan îi întrec la acest capitol.

Averea Prințului Harry și a lui Meghan Markle este estimată la 67 milioane de dolari, iar cea a lui William și a soției sale la 50 milioane de dolari. Potrivit Harper’s Bazaar, o mare parte din veniturile Prințului William provin din Ducatul de Cornwall. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg