De ce nu s-a măritat Monica Lewinsky, „cea mai umilită femeie din lume”

Toți președinții americani sunt criticați și constant atacați de adversarii lor politici. Iar Bill Clinton n-a fost o excepție. Și nici cea de care s-a apropiat nepermis de mult în Biroul Oval din Casa Albă...

image

Scandalul în care Monica Lewinsky și fostul președinte american Bill Clinton au fost implicați s-a disipat cu ani în urmă, însă fosta internistă de la Casa Albă a rămas în memoria colectivă ca amanta președintelui și a  plătit pentru asemenea reputație o vreme îndelungată.  

În ianuarie 1998, întreaga lume afla că președintele american de-atunci, Bill Clinton, avea o aventură extraconjugală cu o tânără pe nume Monica Lewinsky, care fusese angajată la Casa Albă ca internă. În secunda următoare, toată planeta întreba tot felul de lucruri despre cea care i-a pricinuit lui Hillary Clinton, adică Primei Doamne americane, atâta suferință și o judeca tot mai asprupentru distrugerea mariajului celui mai important cuplu din Statele Unite.

Nu numai publicul o taxa pe tânăra care-l făcuse pe primul om în statul american să mintă sub jurământ, ci și presa căuta s-o portretizeze cât mai neplăcut. În ochii lor, nici nu mai conta că Clinton era cel care-și înșela soția, Monica nu trădase pe nimeni. Tot Bill a fost cel care a mințit toată populația țării sale și pe restul de telespectatori care priveau uimiți la spectacolul politic fără precedent. Lewinsky era blamată pentru întreaga aventură regretabilă și cu asta basta!

După câțiva ani buni, Monica a ținut să scrie despre tot ceea ce i se întâmplase ei și cum s-a simțit „cea mai umilită femeie din lume”. Cu toate că rănile s-au mai vindecat de-atunci și fosta internistă de la Casa Albă a reușit să treacă peste acele momente complicate din viața ei, Lewinsky este adesea pusă își situația să retrăiască niște amintiri neplăcute sau să vorbească despre consecințele nedorite de apoi.

În 2021, Monica Lewinsky a vorbit, în People, despre viața ei actuală și și-a exprimat părerea de rău că, atunci când iese în spațiul public, i se pun întrebări despre viața ei sentimentală.  

image

„Mă gândesc că, dacă cineva și-a câștigat dreptul de a-și menține privată viața romantică, eu sunt aceea!”, a ținut spre precizeze cea care a avut parte de o expunere mediatică uluitoare în tinerețe. „Relațiile pe care le-am avut în viața mea sunt apropiate sufletului meu, înseamnă ceva special pentru mine, chiar și cea sau cele două care s-au dovedit a fi niște alegeri proaste pentru mine. Dar am învățat și din acelea extrem de mult…”, a conchis ea.

Întrebată abrupt despre statusul ei marital, Monica a răspuns cât se poate de la obiect: „Am întâlniri romantice, ies în oraș cu diverși oameni. Dar nu m-am căsătorit încă. Nu știu dacă se va întâmpla asta sau nu, dar important e că sunt împăcată cu acest lucru acum mai mult ca niciodată”, a adăugat Lewinsky.

În concluzie, Monica Lewinsky n-a ajuns până acum la altar pentru că n-a întâlnit bărbatul potrivit. Mai mult, și-a acceptat resemnată destinul, dacă acesta nu include cumva și o deplasare la Starea Civilă. Destul de matur din partea ei, nu credeți?

Foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG