De ce să ţii cont când aplici rimel colorat

1 80234 original jpg jpeg

Machiajul constă, în general, nu numai din elemente de bază care sunt în mod special vizibile şi semnificative, ci şi din câteva detalii minore, care sunt totuşi enumerate printre cele mai importante ale aspectului perfect. Unul dintre produsele de machiaj este rimelul, care, de fapt, poate deveni o tehnică-cheie pentru accentuarea ochilor tăi.

Ceea ce face rimelul colorat special este probabil faptul că, în afară de simpla evidenţiere a machiajului ochilor, acesta include şi unele proporţii suplimentare de culoare. În plus, rimelul culorat are şi o semnificaţie elegantă, deoarece după ce am observat ultimele tendinţe de modă, înclinaţia spre acest tip de rimel este foarte bine demonstrată.

Aşadar, rimelul îţi poate oferi atât accente suplimentare, cât şi un aspect elegant. De aceea este important să stăpâneşti tehnicile de bază de know-how de aplicare a rimelului colorat, pentru a-l putea utiliza corect.

O singură culoare puternică în machiaj

Este o regulă de bază – machiajul natural completat cu o nuanţă mai puternică. Dacă mergi pe un rimel albastru, ai grijă ca restul de machiaj de pe faţă să fie de culori nude. În acest fel, atenţia va fi îndreptată către ochii tăi. Pentru acele fete care nu vor să exagereze, ele pot aplica rimelul colorat numai pe genele superioare.

Wear it with barely there makeup jpg jpeg

Machiaj dramatic

Dacă îţi place machiajul mai nuanţat, asortează culoarea rujului cu cea a genelor. Aşadar, dacă mergi pe un rimel vişiniu, asigură-te că rujul este de o nuanţă aproape asemănătoare dacă nu exactă. Restul machiajului poate fi natural.

Adaugă un strop de culoare pe negru

Mai întâi, aplică pe gene rimel negru, obişnuit şi apoi aplică unul roz sau violet. În acest fel, genele tale vor fi un amestec de negru şi o culoare strălucitoare. Acest machiaj este recomandat femeilor care nu doresc să aplice numai rimel colorat, ci să-l combine şi cu cel clasic.

Add a pop of colour to black jpg jpeg

Combinaţie de culori în machiaj

Asortează mascara cu fardul de ochi, dar creionează o linie subţire albă sau argintie linia genelor inferioare pentru a crea un contrast perfect în machiajul ochilor.

Know what suits your eye colour jpg jpeg

Rimelul şi culoarea ochilor

Dacă vrei să accentuezi culoarea ochilor, aplică un rimel asemănător cu nuanţa pe care o ai. Un rimel verde arată frumos la femeile care au ochii verzi, în timp ce o nuanţă de vişiniu funcţionează foarte bine la cele care au ochii maro. Un albastru închis arată cel mai bine pe ochii albastru deschis spre gri.

;Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg