De pe scenă, în Ferma. Alte patru vedete au acceptat provocarea

1 anda adam1 jpg jpeg

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu, Ana Maria Ababei au acceptat provocarea de a intra în Ferma. Un sezon mai puternic, mai dur şi mai complicat. Un an în care lupta dintre orăşeni şi săteni va avea un singur câştigător. Două cântăreţe şi doi actori vor renunţa la confortul de pe scenă şi vor lupta pentru a demonstra că sunt cei mai buni şi că merită titlul de Fermierul anului.

Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu şi Ana Maria Ababei sunt decişi să depăşească orice provocare!

La începutul carierei, le spunea fanilor ”Nu mă uita”, iar melodia ei devenea unul dintre cele mai cunoscute hituri româneşti. Astăzi, cariera ei a depăşit graniţele ţării, iar ea a demonstrat că poate îmbina, cu succes, rolul de cântăreaţă cu cele de mamă, sportivă şi femeie de afaceri. Orăşeancă convinsă, Anda Adam îşi doreşte să le arate tuturor că ”poate fata”.

Anda Adam: ”Sunt o persoană ambiţioasă, sufletistă şi cu o energie, mereu, pozitivă. Cred că pasiunea pentru sport şi stilul de viaţă sănătos mă vor ajuta în această luptă.”

Actor, tătic, om. Aşa s-ar descrie, pe scurt, George Burcea. Şi-a descoperit pasiunea pentru actorie în timp ce se afla la o piesă de teatru şi a ştiut că trebuie să facă trecerea de la marină spre un domeniu care să-i permită să fie creativ. Nu a avut o copilărie uşoară, dar a învăţat foarte multe lucruri despre munca la curte. Consideră că toată experienţa de viaţă îl va ajuta în fermă şi îi va da puterea să fie un sătean victorios.

George Burcea: ”Viaţa mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situaţie şi cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înţelegem “de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experienţă care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima şi ultima oară, iar asta voi face în Ferma.”

Paul Diaconescu: ”Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă. :(”

”Bună, ce faci?” nu este doar întrebarea pe care am vrea să i-o adresăm înainte de intrarea în Ferma, ci şi numele filmului în care a avut primul lui rol major. Paul a ştiut că scena este pasiunea lui, încă din clasa a X-a, aşa că şi-a urmat visul cu fiecare activitate în care s-a implicat. Sociabil şi dornic să fie mereu înconjurat de prieteni, a ales viaţa urbană, iar în Ferma, vrea să fie orăşeanul care duce la capăt orice activitate.

Ana Maria Ababei: ” Am zis DA din prima! Abia după am conştientizat că e cea mai mare provocare din viaţa mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepăşesc şi, în general, îmi plac provocările.”

Autentică şi tradiţională, este săteanca convinsă. Şi-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă, ştiind că drumul ei este pe scenă, iar astăzi le spune tuturor la concerte să ”dea muzica mai tare” şi să se distreze alături de ea. Aceeaşi stare de spirit vrea să o transmită şi în concurs, fiind convinsă că poate crea conexiuni de durată şi că poate avansa în luptă.

Ferma este provocarea asumată, dar să fie tot ceea ce urmează exact aşa cum se aşteptau? Aflăm, în curând, într-un nou sezon.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg