Delia, copleşită de lacrimi: „Nu-mi place să plâng în public, dar nu am putut să mă abţin!“

1 thumbnail delia png png

Emoţiile sunt de neoprit vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediţie X Factor din cel de-al nouălea sezon, când Delia, dar şi ceilalţi colegi ai săi de la pupitrul juraţilor, nu-şi pot stăpâni lacrimile.

Un grup de băieţi va ridica, vineri seară, nivelul emoţiilor la un nivel greu de înfrânat chiar şi pentru cei patru juraţi X Factor. Din backstage, de la Răzvan şi Dani, şi până la pupitrul juraţilor, nimeni nu şi-a putut stăpâni lacrimile! ”Eu astăzi nu mă aşteptam să plâng la masă, nu sunt genul foarte emotiv, plâng în general când sunt eu cu mine, în maşină, acasă... nu îmi place să plâng în public, dar nu am putut să mă abţin! M-au fript la inimioară!”, a mărturisit Delia, copleşită de emoţii.

O noutate a celui de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, pe care atât concurenţii, cât şi juraţii au aflat-o încă din primul episod a fost împărţirea grupelor! Astfel, dacă până acum juraţii aflau abia la finalul audiţiilor ce grupă le va fi repartizată, anul acesta, Loredana, Delia, Ştefan Bănică şi Florin Ristei au fost anunţaţi încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Aşadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana Groza va fi mentorul grupei de băieţi sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ştefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câştigătoare: Mixt este grupul pentru concurenţi de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câştigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Totodată, în timp ce juraţii vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriţei Ilona Brezoianu, în cadrul unei producţii care va fi difuzată exclusiv pe canalul oficial de Youtube al emisiunii,Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg