Demi Lovato, despre relațiile cu bărbați mai în vârstă: „Nesănătoase, toxice și groaznice‟

Cântăreața Demi Lovato consideră că relația dificilă pe care a avut-o cu propriul tată a determinat-o să se întâlnească cu bărbați mai în vârstă. „A fost nesănătos și toxic‟, a spus ea. 

image

În cadrul emisiunii „Howard Stern Show‟, Demi Lovato (31 de ani), fostul star Disney, a vorbit despre viața ei amoroasă, trecută și prezentă. Demi a spus cât este de fericită acum și a descris relațiile pe care le-a avut cu bărbați mai în vârstă decât ea, ca fiind: „îngrozitoare‟, „nesănătoase‟ și „toxice‟. 

„Am trecut printr-o etapă în care am avut întâlniri cu bărbați mai în vârstă. Am fost atrasă de acești bărbați din cauza problemelor pe care le-am avut cu tata, evident‟, a dezvăluit artista. „Eu eram o adolescentă. Dacă ai 50, 60 de ani, e în regulă. Chiar și 30, 40 de ani. Dar cred că atunci când ești în acei ani de dezvoltare, nu trebuie să fii cu cineva care este cu mult mai în vârstă decât tine. Este, pur și simplu, nesănătos și toxic. Este groznic‟. 

Citește și: Demi Lovato îl pune la zid pe Max Ehrich, fostul ei iubit: „Jucăriile mele sexuale sunt mai bune‟

În trecut, ea a vorbit despre relația tensionată pe care a avut-o cu tatăl ei, Patrick Lovato, inclusiv despre faptul că acesta suferea de probleme mintale în momentul în care s-a stins din viață, în anul 2013: „A fost abuziv. Era răutăcios, dar își dorea să fie o persoană bună. Știu că nu a fost pe deplin vina lui. Când a murit a fost trist pentru mine‟. 

Viața i s-a schimbat 

Artista a declarat că problemele pe care le-a avut în trecut cu tatăl ei nu o mai afectează, motiv pentru care astăzi se află într-o relație cu cu Jordan Lutes, un muzician cu un an mai în vârstă decât ea:

„Pot spune cu încredere că problemele cu tatăl meu nu mai există în interiorul meu. Și cred că există semne în acest sens. Sunt cu un partener apropiat de vâsta mea. Mă uit în urmă și mă gândesc că a fost groaznic‟, a spus artista. 

Cea mai notabilă relație pe care Demi Lovato a avut-o cu un partener mai în vârstă a fost cea cu actorul Wilmer Valderrama, care a durat 6 ani. Cântăreața l-a cunoscut când ea avea 17 ani, iar el 29.

Sursă foto: Instagram - @demilovato Recente

George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Sylvester Stallone și fiicele lui sursa  Shutterstock jpg
Robbie Margot foto  Shutterstock jpg