Demi Lovato îl pune la zid pe Max Ehrich, fostul ei iubit: „Jucăriile mele sexuale sunt mai bune‟

1 demi lovato jpg jpeg

La finalul anului trecut, Demi Lovato şi iubitul ei, Max Ehrich, actorul care a jucat în „Tânăr şi Neliniştit‟, au decis să se despartă, la doar două luni de la logodnă. Acum, Demi a oferit şi explicaţia reală pentru care ruptura dintre ei a avut loc.

„Mi-am dat seama că te iubesc din prima clipă în care te-am cunoscut. Nu m-am mai simţit niciodată atât de iubită în viaţa mea. Mă iubeşti cu defecte, cu tot‟, scria Demi Lovato, despre Max. Însă, în ciuda acestor cuvinte frumoase, separarea celor doi a venit după două luni, după ce actorul Max Erich a cerut-o de soţie în Malibu. „Vrem să ne concentrăm pe carieră‟, spuneau ei, anul trecut.

Însă, adevărul era de fapt altul. În realitate, Max şi Demi au avut o poveste de dragoste complicată, înainte ca despărţirea lor să se anunţe, pe reţelele de socializare. Provocată să îşi descrie fostul iubit în câteva cuvinte, Demi Lovato nu s-a sfiit chiar să îl facă de râs pe Max în public şi să îi critice performanţele sexuale. 

stanga
dreapta
2 demi lovato max ehrich jpg jpeg

O companie de jucării sexuale cu care Demi a colaborat recent a lansat o provocare pentru urmăritorii de pe Instagram, în cadrul căreia aceştia erau îndemnaţi să îşi descrie fosta relaţie în 3 cuvinte.

Curajoasă, Demi nu s-a dat înapoi de la provocări şi a acceptat să îl descrie pe Max. În secţiunea de comentarii, celebra cântăreaţă a scris despre fostul ei iubit: „Jucăriile mele sexuale sunt mai bune. Vibratorul meu este mai bun decât el‟.  Fanii s-au înghesuit să îl răspundă lui Demi la comentarii. Unul dintre ei a scris: „Tu chiar spui adevărul?!‟

Până la urmă, când eşti un superstar cunoscut la nivel mondial, nimic nu mai este discret în viaţa ta, nu-i aşa?

De când s-a despărţit de Max, Demi nu a mai intrat într-o altă relaţie serioasă. Ea a lansat în colaborare cu această companie propria sa jucărie sexuală: „Am vrut să-mi creez propria jucărie sexuală pentru a elimina stigmatizarea plăcerii şi pentru a-ţi duce relaţia ta sexuală la nivelul următor‟, a punctat ea.

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg
6 shirley temple profimedia 0098284926 jpg jpeg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Anne Hathaway jpg
Un manuscris al lui Albert Einstein în care calcula teoria relativităţii a fost vândut la licitaţie pentru o sumă record jpeg
Brad Pitt jpg
mercur retrograd png
1 elon musk jpg jpeg
Salma Hayek jpeg