Soția lui Matthew McConaughey: „Soacra mă striga pe numele fostelor lui iubite!”

Camila Alves McConaughey și Matthew McConaughey au o relație de vis! Însă soția actorului a fost testată în fel și chip de soacra ei la începutul relației modelului cu actorul. Ce-a îndurat?

image

Fostul model de 41 de ani a recunoscut recent că a avut o relație „ciudată” cu „suegra” ei, adică cu mama soțului ei, Mathhew McConaughey, Mary McCabe. În timp ce Alves postează acum tot felul de filmulețe haioase cu soacra ei, în trecut cele două femei din viața lui Matthew nu s-au înțeles deloc. Sau, mă rog, Mary n-a prea plăcut-o pe cea care i-a devenit noră.

Când Camila l-a întâlnit pe starul de 53 de ani din filmul „Interstellar”, în 2006, mama lui a tot testat-o ca să vadă dacă e destul de bună pentru prețiosul ei fiu. Modelul brazilian a explicat, pentru podcastul Buiscuits & Jam, situația deloc plăcută de la început: „Mi-a făcut tot felul de chestii când am apărut eu în peisaj. Mă testa intens!”.

Alves McConaughey a dezvăluit că „suegra” ei avea o atitudine dârză și multă mândrie, niciun strop de compasiune. „Îmi făcea tot felul de chestii… de exemplu, mă striga pe numele fostelor iubite ale lui Matthew”, a ținut să precizeze soția unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

„Îmi vorbea în spaniolă, dar o spaniolă stricată, încercând să mă privească de sus. Adică îmi făcea tot felul de chestii, cum spuneam…”, a continuat să explice superba soție a starului hollywoodian. Totuși, cele două au ajuns să se înțeleagă, într-un final. Cum au reușit asemenea performanță?

Modelul a primit, la un moment dat, propunerea de-a urca pe un podiumul de modă în Istanbul, iar condițiile erau de vis – bilete de avion la clasa I, cazare de cinci stele, șofer la dispoziție și posibilitatea de-a fi însoțită de cine voia ea. Camila n-a stat pe gânduri și-a invitat-o pe cea care i-a devenit soacră ulterior. Chiar dacă îi făcea zilele amare!

image

„Tot drumul mi-a turuit, mi-a povestit câte în lună și în stele… n-am avut încotro decât să-mi pun căștile, ca să n-o mai aud”, a povestit doamna McConaughey. În cea de-a treia zi petrecută în Istanbul, „suegra” a izbucnit în lacrimi în timpul unui moment emoțional. Și atunci și-a dat seama Camila că avea de-a face cu e femeie sensibilă, de fapt.

„Atunci mi-am lăsat la vedere latura latino și i-am spus tot ce aveam pe suflet. După ce ne-am certat și ne-am spus una alteia tot ce avem să ne spunem, ea mi-a spus că gata, mă lasă să intru în cercul lor restrâns. Tot ce voia de la mine era să lupt pentru fiul ei”, a conchis modelul brazilian.

Culmea e că tocmai acea ceartă le-a apropiat pe cele două femei din viața lui McConaughey mai mult decțt orice altceva și acum au o relație minunată: „Din acea seară, ne respectăm reciproc foarte mult!”, și-a încheiat Alves povestirea cu final fericit.

foto - ShutterstockRecente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg