Denise Rifai, mărturisiri sincere. De ce îşi doreşte mulţi copii, în special să devină mamă de băiat

1 denise rifai jpg jpeg

Fosta prezentatoare tv de la Realitatea Plus va apărea, în continuare, pe micile ecrane. Aceasta va modera emisiunea „Legile Puterii” de la Kanal D. Ca jurnalist specializat pe politică, Denise Rifai are o atitudine fermă, însă când vine vorba despre viaţa personală, aceasta are mai degrabă o fire visătoare şi romantică.

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei VIVA!, jurnalista a povestit ar vrea să fie viitorul partener de viaţă, dar şi despre dorinţa de a avea mulţi copii. 

„Să fie Bărbat, adică vertical şi curajos. Să fie un om bun şi generos şi să fie mai inteligent ca mine. Să aibă el răspunsurile sau soluţiile la întrebările şi problemele unde eu nu văd variantele. Şi să am încredere că, atunci când pun capul pe pernă seara, el ştie ce eu nu ştiu. Şi îmi plac bărbaţii care aduc flori femeii de lângă el! Bărbatul trebuie să-mi deschidă uşa cu un braţ de flori! Mi-ar plăcea tare mult ca într-o zi să fiu mamă şi mi-ar plăcea la fel de mult ca într-o zi să pot să-mi întemeiez o familie. În cel mai tradiţional mod posibil. Şi mi-ar plăcea să am chiar mai mulţi copii. Însă cel şi cel mai mult îmi doresc să fiu mamă de băiat. Să las şi eu în urma mea măcar un Bărbat, că şi aşa e un deficit atât de mare de bărbaţi pe lumea asta. E ca o datorie a mea de femeie!”, este de părere ea. 

“Dar viaţa nu e întotdeauna doar cum ţi-o doreşti, iar dacă nu e scris să am copii, nu va fi cu supărare”, a mai precizat jurnalista pentru sursa citată. 

Denise Rifai şi-a început cariera în presă ca prezentator la un post de radio, iar ulterior ca reporter economic şi ca prezentatoare de ştiri. Jurnalista şi-a dat demisia de la postul Realitatea Plus după nouă ani de lucru. 

„Eu sunt Denise Rifai. Moderator şi Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Şi aşa o să rămân! Şi nu pot lucra că profesionist şi om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizăm, în acest nou climat pe care cu siguranţă l-aţi remarcat şi dvs.

Plec aşadar de la nouă RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulţumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică aşa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toţi anii aceştia, a fost o insula de independenţa jurnalistică. Poate singură! Iar pe dvs, iubiţii mei telespectatori, promit să va iau cu mine, pe toţi, Acolo unde o să merg şi eu! Ps. Ştiţi ce nu pricep unii? Că Presă nu se vinde. Se face! Iar eu sunt şi rămân Jurnalist”, a motivat Denise Rifai decizia sa de a pleca de la fostul loc de muncă, printr-o postare pe contul personal de socializare. Recente

Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg