Descoperire în tratamentele anti-aging: celulele stem din argan

1 68836 original jpg jpeg

Fiecare femeie îşi doreşte să găsească elixirul tinereţii, acel mic secret care să o menţină tânăra şi strălucitoare indiferent de vârstă. Ingredientele-minune care promit să te facă să arăţi cu 25 de ani mai tânără se găsesc la tot pasul dacă e să aruncăm o privire de ansamblu asupra industriei de beauty. Totuşi câte dintre acestea chiar oferă rezultatele mult visate?

Produsele anti-aging au nevoie de o lungă perioadă de cercetare ştiinţifică pentru a oferi soluţii complete pentru combaterea semnelor de îmbătrânire. Specialiştii de la Pevonia Botanică cunosc bine acest lucru şi de aceea,după numeroase studii şi cu o experienţă dovedită în cosmetică organică,au lansat Stem Cells Phyto-Elite™,o gamă revoluţionară ce ridică standardele în regenerarea celulară,oferind rezultate spectaculoase.

“Starurile” acestei game sunt celulele Stem Phyto care spre deosebire de cele umane,sunt capabile să regenereze organe noi în toată perioada lor de viaţă. Studiile au arătat că aceste celule stem vegetale sunt capabile să stimuleze refacerea ţesuturilor şi să prelungească ciclul de viaţă al celulelor lor,lucrând că un adevărat “kit de reparare” pentru piele.

e09d1dfb520bb0afb249aee9205106e5 jpg jpeg

Odată cu trecerea timpului,epiderma devine mai subţire,mai uscată,mai aspră şi ridată. Faţă de alte produse similare de pe piaţă care conţin o cantitate scăzută de ingrediente anti-aging,nouă inovaţie de la Pevonia are o concentraţie de celule stem de 5-10 ori mai mare. De asemenea,utilizează cea mai bună combinaţie de celule stem din plante,obţinută din extract de arbore de Argan din Maroc şi rădăcină din arbore de Comfrey (tătăneasă) care acţionează la nivelul dermei şi epidermei. Graţie acestora,tratamentul reuşeşte să menţină vitalitatea celulelor din piele şi calitatea lor de a se reînnoi,asigurând un ten mai ferm şi mai catifelat. Formula inovatoare asigură o reparare accelerată a semnelor de îmbătrânire,netezeşte şi hidratează în profunzime,întinereşte vizibil,protejează şi energizează celulele.

Dacă îţi doreşti un ten vizibil mai tânăr şi care radiază de sănătate,atunci gama Stem Cells Phyto-Elite™ este perfectă pentru tine! Tratamentul este destinat utilizării în salon,persoanelor de peste 30 de ani,dar poate fi continuat cu success şi acasă. Produsele sunt disponibile în centrele de înfrumuseţare partenere Beauty One şi în Beauty One Shopping Center din Băneasa Shopping Center,Galeria Feeria.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg