Detoxifică pielea cu sare de mare

1 78634 original jpg jpeg

Pielea noastră este expusă în fiecare zi la toxine, impurităţi şi poluare. Toţi aceşti factori pot bloca porii pielii, oferindu-i tegumentului un aspect obosit şi lipsit de vitalitate. Pentru a rezolva problema, ar trebui să detoxifici pielea cu sare de mare.

Sarea de mare are proprietăţi antibacteriene, sodiu şi câteva alte minerale, care au capacitatea de-a elimina toxinele de la suprafaţa pielii, lăsând-o curată şi sănătoasă. Există numeroase moduri prin care poţi include sarea de mare în rutina de înfrumuseţare, şi anume:

Sare de mare cu apă

Pune într-un pahar cu apă călduţă o jumătate de lingură de sare. Amestecă cu o lingură până se dizolvă. Clăteşte faţa cu soluţia obţinută, las-o să acţioneze 5 minute. Clăteşte apoi cu apă călduţă. Repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Sare de mare cu vitamina E (capsule uleioase)

Pune într-un bol o lingură de sare de mare şi conţinutul de la două capsule uleioase de vitamina E. Aplică amestecul obţinut pe întreaga suprafaţă a feţei şi lasă-l să acţioneze 10 minute. Clăteşte cu o loţiune tonică şi apoi cu apă călduţă. Repetă tratamentul în fiecare săptămână.

Sare de mare şi miere

Amestecă o jumătate de lingură de sare cu două linguri de miere. Aplică pasta obţinută pe faţă şi las-o să acţioneze până se usucă (maxim 10 minute), după care clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul de două ori pe săptămână.

Sare de mare şi ulei de măsline

Pune într-un bol o jumătate de lingură de sare de mare şi o lingură de ulei de măsline şi amestecă ingredientele. Aplică pasta pe faţă, las-o să acţioneze 5-10 minute, după care clăteşte cu apă călduţă. Nu uita să repeţi tratamentul săptămânal pentru eliminarea toxinelor şi impurităţilor de pe piele.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg