Dietă Roxana Ionescu. Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu

Dietă Roxana Ionescu  Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu jpeg

Vedeta supranumită şi Mama Natură, datorită fizicului său, a avut mereu probleme cu greutatea. Este genul de femeie care slăbeşte greu şi se îngraşă rapid. Dar a dat de o dietă cu care Roxana Ionescu a slăbit 15 kg!

Roxana Ionescu are 33 de ani şi arată bine. Toată viaţa a luptat cu silueta sa care e predispusă la îngrăşat. A ajuns la 65 de kg, greutate care nu îi era pe plac. Aşa că a decis să ţină dietă şi Roxana Ionescu a dat jos 15 kg.

Citeşte şi: Dieta oloproteică. Meniul cu care Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme!

Dietă Roxana Ionescu

stanga
dreapta
4 dieta roxana ionescu cum a slabit 15 kg cu acest meniu 2 jpg jpeg
Dietă Roxana Ionescu  Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu jpeg
Dietă Roxana Ionescu  Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu jpeg
1 dieta roxana ionescu cum a slabit 15 kg cu acest meniu 5 jpg jpeg
Dietă Roxana Ionescu  Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu jpeg
Dietă Roxana Ionescu  Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu jpeg

„Am aceeaşi greutate din 2006, de când am văzut că ceva nu e în regulă cu corpul meu şi am slăbit. Am învăţat să mănânc sănătos şi nu fac nimic altceva. Nu-mi plac persoanele care spun că mănâncă o cireaşă şi o căpşună şi slăbesc.

Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste, dar aceste pofte „nocive' mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta. Mănânc şi dulciuri, sunt „umană'.

Citeşte şi: Dieta de 1200 de calorii. Cum slăbeşti sigur şi sănătos

Cum a slăbit Roxana Ionescu 15 kg

La sală, în mod normal, merg de trei ori pe săptămână, anormal, n-am ajuns de câteva luni, dar compensez, pentru că sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon.

O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate', şi-a dezvăluit Roxana Ionescu regimul de viaţă pentru revista Taifasuri.

Citeşte şi: Dieta Dukan. Tot ce trebuie să ştii despre cum poţi slăbi 3 kilograme într-o săptămână

Cine e iubitul Roxanei Ionescu

De când nu mai e la TV, după ce a plecat de la Neaţa cu Răzvan şi Dani, Roxana Ionescu are alt job. Şi se iubeşte de 5 ani cu acelaşi bărbat. Mama Natură se iubeşte cu timişoreanul Tinu Vidaicu. Cei doi ar fi programat nunta pentru anul acesta. În Timişoara, barbatul are două cluburi de noapte cunoscute. 

Citeşte şi: Dieta cu morcovi, meniu pe zile. Scapă de 10 kg în 7 zile, garantat!