Dietele fulger ale artiştilor. Ce mănâncă atunci când vor să slăbească rapid?

1 shutterstock 121611025 jpg jpeg

Dacă te simţi presat să slăbeşti, pune-te în locul vedetelor de la Hollywood. Sunt supuse unor presiuni fantastice atunci când trebuie să intre în pielea unui personaj. În plus, sunt nevoite să fie mereu în formă fie că vor să devină mame, fie că înaintează în vârstă.

Chiar dacă trebuie să slăbească sau să se îngraşe pentru un rol, actorii şi actriţele hollywoodiene trebuie să revină la silueta perfectă cu care şi-au obişnuit admiratorii. Celebrităţile trebuie uneori să ţină nişte diete bizare, cu efect rapid şi nu întotdeauna sănătoase, dar care au dat roade în cazul lor. Dacă vrei să slăbeşti rapid, poţi încerca una dintre aceste diete, dar pentru a păstra rezultatele dorite apelează la un nutriţionist şi schimbă-ţi stilul de viaţă.

Anne Hathaway a slăbit 25 kg, cu preţul sănătăţii ei

Personajul Fantine din „Mizerabilii” este o săracă femeie săracă, foarte slabă. Cu toate că era slabă, pentru a se pregăti pentru acest rol, Anne Hathaway a mai slăbit 25 de kilograme. A urmat o dietă de 500 de calorii pe zi. A început cu o dietă de detoxificare în care a mâncat numai ridichi şi humus, apoi a mâncat doar pastă de fulgi de ovăz pentru a ajunge la greutatea dorită. Hathaway şi-a dat seama că dieta i-a afectat sănătatea oaselor. A ajuns să-şi rupă un braţ după o simplă cădere.

Jennifer Aniston slăbeşte rapid cu mâncare pentru bebeluşi

Actriţa are una dintre cele mai admirate siluete de la Hollywood. Totuşi, până şi ea trebuie să facă eforturi pentru a se menţine în formă. Se zvoneşte că Jennifer Aniston urmează uneori o dietă cu hrană pentru bebeluşi. În perioadele în care observă că a luat câteva kilograme în plus, mănâncă zilnic doar 14 borcănaşe de piure pentru bebeluşi.

Matthew McConaughey, cu 23 kg mai puţin pentru un rol

Pentru a juca rolul unui bolnav de HIV în „Dallas Buyers Club”, Matthew McConaughey a trebuit să slăbească 23 de kilograme. Pentru a reuşi acest lucru, a mâncat zilnic numai albuşuri de ou, o bucăţică de carne de pui, legume.

Ashton Kutcher a ţinut dieta periculoasă cu fructe a lui Steve Jobs

La un moment dat, Steve Jobs a fost faimos pentru că mânca doar fructe. A descoperit dieta când se pregătea pentru rolul Steve Jobs în filmul „Jobs”. La fel ca Jobs, Kutcher a mâncat numai fructe. A făcut asta timp de o lună întreagă, ceea ce i-a afectat serios sănătatea. Cu două zile înainte de începerea filmărilor, Ashton a ajuns pe un pat de spital din cauza unor dureri provocate de o pancreatită. De altfel Steve Jobs a murit de cancer pancreatic în 2011.

Citeşte şi:

Metode extreme de slăbit, pe care trebuie să le eviţi. Fac furori pe Internet, dar sunt de-a dreptul periculoase

De ce să NU ţii aceste cure de slăbire. Rezultatele finale pot fi nocive

Beyonce a scăpat de 20 kg în 2 săptămâni

Una dintre cele mai senzuale dive, Beyonce a trebuit să piardă mult în greutate pentru rolul din filmul „Dream Girls”. A slăbit 20 de kilograme în 14 zile, cu ajutorul unei diete de detoxificare. A băut doar apă cu zeamă de lămâie, sirop de arţar, ardei iuţi deshidrataţi şi măcinaţi.

FOTO: Shutterstock



Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg