Distanţarea lui Anthony Hopkins de unica fiică a dus-o pe aceasta în pragul sinuciderii. „Habar n-am dacă sunt sau nu bunic”

1 el jpg jpeg

În cariera sa întinsă pe şase decenii, câştigătorul Oscarului a interpretat în mod strălucit persoane reale, precum Richard Nixon, Alfred Hitchcock, Pablo Picasso, C.S. Lewis sau Papa Benedict al XVI-lea. Iar, în The Father, pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur 2021, este, de asemenea, uimitor. În viaţa reală, însă, pare că nu se pricepe la fel de bine să-şi etaleze latura umană. Cel puţin nu în prezenţa celor mai apropiaţi oameni din viaţa lui.

Hopkins nu ţine legătura cu propria fiică, Abigail, unicul lui copil. Cei doi nu s-au mai văzut de 20 de ani. Într-un interviu acordat de actor în 2018, acesta a fost întrebat dacă are nepoţi: „N-am nicio idee dacă sunt sau nu bunic”, a precizat acesta pentru Radio Times. „Oamenii se mai şi despart. Familiile se destramă. Fiecare îşi vede de viaţa lui. Oamenii fac tot felul de alegeri. Mie nu-mi pasă de alegerile altora.”

Surse din apropierea starului hollywoodian au declarat, pentru The Post, că Abigail, care are acum 52 de ani, este actriţă ocazională şi cântăreaţă în Londra. Iar relaţia tată-fiică este un subiect foarte complex şi dureros pentru Tony Hopkins. Fiica lui se află în aceeaşi situaţie, având în vedere că, în adolescenţă, voia să-şi ia singură viaţa din simplul motiv că nu se înţelegea cu tatăl ei.

“Ea e o persoană drăguţă, care încearcă să trăiască cum poate mai bine, dar are o tristeţe evidentă. Nu i-a fost deloc uşor. Nu e un subiect despre care ar vorbi cu uşurinţă, pentru că este o luptă continuă pentru ea”, declară apropiatul actorului.

În 1966, Tony s-a însurat cu actriţa Petronella Barker, dar mariajul lor a fost unul nefericit, în ciuda faptului că a produs un moştenitor, pe Abigail, în 1968. Proaspătul tătic a început să petreacă tot mai mult timp departe de casă, înecându-şi amarul în alcool. În scurt timp, Hopkins ajunsese să bea câte o sticlă de vodcă pe zi.

În 1970, era aşa beat, încât a pierdut un zbor pentru Londra. Ca să remedieze problema, Pinewood Studios au trimis-o pe secretara Jenni Lynton după el. Anthony s-a îndrăgostit de Lynton, pentru care şi-a părăsit familia fără să stea prea mult pe gânduri. Şi-a lăsat soţia şi pe bebeluşul lor, în 1972, şi s-a însurat cu Jenni după numai un an. Nici căsnicia lor n-a fost una pe viaţă, cei doi divorţând în 2002.

Baker şi-a crescut singură fiica în Londra. „Îl mai vedeam pe tata din când în când, dar nu mai mult de o dată pe an. Îl vedeam şi apoi gata, nu mai ştiam nimic despre el”, a recunoscut Abigail în 2015. Pe măsură ce Tony devenea un star tot mai mare la Hollywood, fiica lui se chinuia în absenţa lui.

„Era cât pe ce să mă sinucid”, a recunoscut Abigail pentru Telegraph, în 2006. „Treceam prin cea mai grea perioadă din viaţa mea. Consumam mult alcool şi amfetamine, iar cauza abuzurilor mele era relaţia intermitentă cu tatăl meu. Eram furioasă şi sufeream foarte mult.”

După succesul lui Hopkins cu Tăcerea mieilor, Abigail a luat legătura cu tatăl ei. Anthony a fost văzut atunci, pentru prima dată, alături de unicul său copil, pe covorul roşu, la premiera Little Man Tate. A ajutat-o pe Abigail să-şi cumpere un apartament, i-a făcut rost de câteva roluri minore, lucrurile erau, în sfârşit, bune între cei doi.

Dar n-a fost de-ajuns pentru a repara tot răul făcut. „Ea nu l-a iertat niciodată pentru felul în care a tratat-o pe mama ei. L-a învinovăţit pe el pentru lipsa iubirii şi a bunătăţii din viaţa ei şi n-a putut trece niciodată peste asta”, a declarat un amic din anturajul ei, pentru Daily Mail.

Iar cuvintele spuse de actor în spaţiul public n-au ajutat deloc relaţia lor: „Nu trebuie să-ţi placi familia. Copiii nu-şi plac tatăl. Nu zice nimeni că trebuie să existe iubire într-o familie”, a afirmat acesta în 2018.

La 83 de ani, Anthony Hopkins e însurat pentru a treia oară, cu Stella Arroyave (64), face filme de mare succes, pictează, compune muzică şi are nu mai puţin de 1 milion de urmăritori pe TikTok. Ce mai contează că nu şi-a mai văzut fiica de 20 de ani?!

Foto - ShutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg