Documentarul trupei The Beatles, dispărut mai bine de 50 de ani!

Pe 25 aprilie 2024, Walt Disney Studios au postat pe rețelele sociale o imagine cu patru pătrate albe. „În sfârșit!”, era scris pe ecranul unde era și logoul trupei The Beatles. Era documentarul lor pierdut de cinci decenii?

image

Fanii faimoasei trupe britanice se întrebau care putea să fie anunțul pe care voia să-l facă Studiourile Disney. Mulți considerau că imaginea semăna cu cele patru portrete ale membrilor trupei - John Lennon, Paul McCartney, George Harrison și Ringo Starr – de pe coperta „Let It Be”, ultimul album al formației înainte de-a se despărți, în 1970.

Alții erau convinși că Disney va anunța relansarea unui documentar rar al trupei, filmat în perioada în care fusese lansat și albumul cu același nume. După numai câteva zile, fanii s-au convins că au avut dreptate – „Let It Be” urma să fie lansat pe platforma lor din nou, pe 8 mai 2024.

Marea noutate este că acest documentar, „Let It Be”, a fost indisponibil în ultimii 50 de ani.

Regizat de Michael Lindsay-Hogg, un cineast tânăr care a apărut în filmul „The Beatles: Get Back”, a fost criticat îndelung în 1970, când a fost lansat. The Guardian a lăudat documentarul doar cu jumătate de gură, cu toate că arăta multe detalii din viața celei mai mari trupe ale acelei generații.

Lansat în cinematografe doar pentru că se semnase un contract în acest sens și se pierdeau bani dacă nu se respecta contractul, documentarul a fost un eșec comercial răsunător. Atunci acesta să fi fost motivul pentru care a dispărut 50 de ani – a stat într-un sertar undeva, uitat de lume?

În concluzie, nu se cunoaște motivul exact pentru care documentarul „Let It Be” a dispărut, însă orice imagine cu cei patru membri ai trupei care a făcut senzație în întreaga lume are o valoare incontestabilă. Disney știe acest lucru cât se poate de bine, tocmai de aceea a scos de la „naftalină” documentarul pierdut decenii întregi.

foto - Shutterstock



Recente

kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii  Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg