„Buncărul miliardarilor”, asaltat de vedete. Cum se trăiește acolo?

Este o insulă preferată de cei mai bogați oameni din lume pentru simplul fapt că are propria poliție privată și condiții de trai cum nu se mai găsesc prin alte părți.

image

Șeful Amazon și miliardarul Jeff Bezos, Ivanka Trump, omul de afaceri de mare succes Ken Griffin, sportivul de top Tom Brady, până și faimosul DJ David Guetta se numără printre cei care și-au achiziționat case în „Buncărul miliardarilor”, o insulă făcută de oameni după gustul și pretențiile celor mai bogați oameni din lume.

Indian Creek Village este denumirea oficială a acestei insule superexclusiviste din Florida, unde proprietățile costă în jur de 100 de milioane de dolari, ceea face ca unii dintre membrii clubului bogătașilor lumii să nu-și permită să locuiască acolo. Nici măcar toți cei care se încadrează în acel procent de 1% dintre cei mai prosperi oameni de afaceri sau moștenitori nu au asigurat accesul pe Indian Creek Village, din cauza prețurilor în continuă creștere.

„Buncărul miliadarilor” este cunoscut de mult timp ca fiind destinat numai elitelor, însă pandemia de coronavirus a făcut ca prețurile proprietăților de-acolo să explodeze. Astfel, Jeff Bezos a plătit nu mai puțin de 68 de milioane de dolari pentru o casă pe insula exclusivistă, după care a mai achiziționat o vilă chiar alături, în valoare de 78 de milioane de dolari.

Ce face ca această insulă să fie atât de specială?

image

Securitatea. Accesul pe ea se face printr-un singur loc, pe un pod care este păzit de o poliție privată, care patrulează insula pe jos și prin aer, 24 de ore din 24. Rezidenții au la dispoziție un club country cu un teren de golf cu 18 găuri, iar plaja Miami este la mică distanță de casele miliardarilor.

Având în vedere că nu există case mai ieftine de 30 de milioane de dolari pe Indian Creek și că rezidenții nu sunt mai numeroși de vreo 40 de oameni, „Buncărul miliardarilor” a fost denumit „Cea mai exclusivistă comunitate din lume”.

Proprietar cu ștate vechi de-acolo este cântărețul spaniol Julio Inglesias, care a descoperit potențialul locului încă din anii ’70, moment din care a început să cumpere mai multe proprietăți pe insulă. În prezent, deține nu mai puțin de patru case cu vedere la apă.

foto - ShutterstockRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg