Ca să arate bine pe covorul roșu, vedetele poartă scutece, ca să nu meargă la baie

În fiecare an, amatorii de ținute extravanate așteaptă prima zi de luni din luna mai, când are loc Met Gala, în New York, pentru a admira cele mai frumoase rochii din lume. Sacrificiile pe care le fac starurile ca să arate bine la acest eveniment ne lasă cu gura căscată!

image

Înființată încă din 1948, pentru a colecta bani pentru a susține Metropolitan Museum of Art's Costume Institute din NY, această gală reunește cele mai mari nume de la Hollywood și din tot showbiz-ul american. Numai intrarea la asemenea eveniment costă între 25.000 de euro și 250.000 de euro! Și, dacă tot dai atâția bani, trebuie să arăți bine!

Tematica de acest an a fost „Frumoasa din Pădurea Dormită” și vedetele s-au înghesuit pe covorul roșu de la cel mai mare și mai extravagant eveniment din fashion al anului. Cum de au reușit să arate atât de bine în fața fotografilor? Purtând scutece, ca să nu meargă la baie, fiindu-le cusută rochia pe ele, ca să fie cât mai mulată, sau ajungând că facă pe ele din cauză că au luat prea multe pastile de slăbit. Ha, ce nu face femeia pentru frumusețe, nu-i așa?

image

Topmodelul Gigi Hadid a avut, anul acesta, o ținută impresionantă, pe care n-a putut s-o poarte decât cu ajutorul echipei sale, formate din cinci persoane care au ajutat-o să urce câteva trepte. „M-am mișcat atât de încet, pentru că purtam, pur și simplu, o sculptură făcută de Thom Browne. Sunt peste 2 milioane de mărgeluțe cusute pe rochie și a fost nevoie de 20 de oameni care să lucreze 5.000 de ore la această ținută. Sunt onorată să o prezint lumii în numele lor!”, a ținut să spună cunoscutul model.

Rapperița Cardi B a purtat o rochie atât de amplă, încât nu s-a putut mișca în ea decât cu ajutor. Mai mult, a fost cusută pe ea rochia. Și, fără intenție, acul i-a intrat în piele vedetei. Când a fost dezbrăcată Cardi B, s-a constatat că ținuta ei fusese prinsă, într-o parte, de pielea ei. „Nu m-a durut, nici măcar n-a curs sânge!”, ne asigură vedeta.

Atât Katy Perry, cât și Kim Kardashian au recunoscut că n-au nicio problemă să poarte scutece pe covorul roșu, ca să nu fie nevoite să meargă la baie în timpul vreunui eveniment de asemenea amploare.

image

„Nu contează cât de incon fortabil mă simt, cât de mult trebuie să stau în acea ținută. Port scutece de adult, dacă e nevoie, ca să nu merg la baie. Nu-mi pasă de ce trebuie să fac, voi face tot ca să arăt bine!”, ne pune în vedere starul de reality show Kim Kardashian.

Nu anul acesta, ci cândva în trecut, „o vedetă de mare calibru”, al cărei nume a rămas necunoscut, a… făcut pe ea de la prea multe pastile de slăbit luate înainte de Met Gala. Cum era zicala aceea? Baba rabdă la frumusețe, nu?

foto - Instagram



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg