FOTO Donna Mills a devenit mamă la 54 de ani! A renunțat la actorie ca să-și crească fiica

Donna Mills a devenit cunoscută la Hollywood destul de devreme. Nu s-a măritat niciodată și a avut doar două relații amoroase în toată viața ei. În timp ce se lupta cu preconcepțiile oamenilor – „Cum să rămâi nemăritată?!” – actrița și-a văzut de viața și cariera ei până în momentul în care și-a dat seama că-i lipsea ceva – maternitatea!

image

Avea 54 de ani atunci când și-a propus să devină mamă: „Mă dedicam mult carierei pe-atunci, dar, la un moment dat, mi-am dat seama că lipsea ceva din viața mea – un copil!”, a declarat Donna pentru revista People.

Vedeta a fost din nou nevoită să ignore comentariile malițioase ale celor din jur, care-i spuneau neîncetat că era prea bătrână pentru a începe să aibă grijă de un bebeluș. „Nu mă simțeam mai în vârstă decât celelalte mămici, care aveau 20 și ceva de ani!”.

Așadar, Mills a adoptat o fetiță de numai patru zile, iar, în primii câțiva ani din viața ei, Donna a jonglat cu proiectele profesionale și responsabilitățile maternale. Sătulă să continue să se împartă între job și copil, actrița a renunțat la meseria pe care o practica cu atâta drag. Când fetița a început școala, Donna a rămas cu ea acasă și n-a „predat-o” vreunei bone ca să aibă grijă de ea: „Mi-am luat liber 18 ani! N-am lucrat tot acel timp. Doar nu devenisem mamă pentru a lăsa o bonă să-mi crească copilul!”, a continuat să explice vedeta.

Iar tot timpul petrecut cu micuța Chloe a fost și este cât se poate de satisfăcător pentru actriță! „Am devenit mamă pentru că-mi doream să fiu cu ea. Voiam să trec prin toate acele experiențe pe care le ai cu un copil, iar faptul că o aveam pe ea a fost cea mai mare bucurie din viața mea! E cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată!”, a declarant Mills. 

În același interviu, Chloe a confirmat faptul că mama ei a fost întotdeauna alături de ea. După cum spuneam, Donna a adoptat-o pe fetița de culoare când ea n-avea mai mult de patru zile și, de-atunci, mama și fiica sunt tot timpul împreună. Chiar și-au făcut împreună un tatuaj asemănător!

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg