Drama actorului principal din filmul „365 de zile”. După divorţ, a intrat în depresie şi a lucrat ca grădinar într-un sat

2 106565341 606988209934143 6743434258958983488 n jpg jpeg

Michele Morrone a devenit cunoscut publicului larg datorită filmului „365 de zile”, unde a jucat rolul lui Massimo Torricelli, capul mafiei siciliene. Chiar dacă acum îşi ocupă timpul jucând în pelicule cinematografice şi cântând pe canalul de Youtube, Michele Morrone a trecut printr-un divorţ dureros care l-a lăsat într-o stare de depresie şi cu probleme financiare.

Viaţa personală a actorului 

Acesta s-a născut pe 3 octombrie 1990, în Melegnano, şi a absolvit studiile la Teatrul Fraschini Di Pavia. În 2014, Michele Morrone s-a căsătorit cu designer-ul Rouba Saadeh şi au împreună doi fii, pe Marcudo şi Brado Morrone. Patru ani mai târziu, după o frumoasă poveste de dragoste, cei doi au divorţat. Imediat după despărţire, celebrul actor a intrat într-o stare de depresie. Într-o postare pe contul său de Instagram, acesta afirma la momentul respectiv că este dispus să renunţe la cariera actoricească. Mai mult decât atât, rămas cu probleme financiare, Michele a fost nevoit să lucreze pe post de grădinar, într-un sat îndepărtat, pentru a-şi câştiga traiul. 

„În urmă cu un an eram la un pas să renunţ la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorţul de soţia mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreţine, nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viaţa e ciudată, când simţi că eşti la pământ, destinul îţi pune în faţă o nouă provocare, iar dacă tu eşti îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeţi în voi… întotdeauna”, a scris Michele Morrone în postarea sa de pe Instagram, scrie B1.ro

După un an de la divorţ, Michele şi-a revenit şi a decis să profeseze, din nou, ca actor. 

Cum a ajuns să iubească actoria, dar şi muzica 

Şi-a început cariera, cu paşi mici, în roluri secundare în diferite piese de teatru. După ce a căpătat experienţă în domeniu, a început să joace în roluri principale la spectacolele de teatru. Michele, deşi a jucat în mai multe producţii cinematografice sau de televiziune („Il tempo di una sigaretta”, „Che Dio co aiuti”, „E la vita continue” ş.a.), el a devenit cunoscut datorită rolului principal din filmul polonez „365 de zile”, regizat de Barbara Białowąs şi Tomasz Mandes şi apărut la începutul acestui an. 

Totodată, Michele Morrone este un chitarist şi un cântăreţ desăvârşit. Una dintre melodiile sale „Feel It” apare pe fundalul peliculei „365 de zile” şi a obţinut peste 30 de milioane de vizualizări. În plus, are cu puţin peste 1 milion de abonaţi pe canalul său de Youtube. Şi pe Instagram, actorul are 10 milioane de fani din întreaga lume. 

În afară de filme, Michele Morrone îşi creşte averea datorită contractelor de imagine cu brand-uri celebre, precum Dolce&Gabbana sau Falconeri. 

Sinopsis film „365 de zile” 

După o întâlnire între familia Torricelli şi dealerii de pe piaţa neagră, Massimo Torricelli (Michele Morrone) observă o femeie frumoasă pe plajă. Tatăl său, capul mafiei siciliene, este brusc împuşcat, iar Massimo este rănit. Cinci ani mai târziu, Massimo a preluat afacerile şi responsabilităţile familiei. Îşi aminteşte de fata pe care a văzut-o acum ceva ani şi o răpeşte la cea de-a 29-a aniversare a fetei. Ajunşi la vila lui Massimo, acesta îi spune Laurei (Anna Maria Sieklucka) că atunci când a fost rănit, ea a fost cea care l-a ajutat să-şi revină. După ce a căutat-o ani întregi şi a descoperit-o, întâmplător, la un aeroport, s-a hotărât să o ia prizonieră 365 de zile dându-i ocazia să se îndrăgostească de el până la sfârşitul perioadei.

FOTO Instagram @iammichelemorroneofficial @roubasaadehRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg