Drama prin care a trecut soţia lui Jamie Oliver. Îşi doreşte cel de-al şaselea copil, deşi a trecut prin cinci avorturi spontane

1 shutterstock 90887999 jpg jpeg

Juliette Norton, soţia unuia dintre cei mai buni bucătari din lume, Jamie Oliver, a dezvăluit că, de când s-a născut fiul ei River în 2017, ea a mai suferit încă trei avorturi, unul dintre acestea fiind pe timpul pandemiei.

Luna trecută, aceasta a împărtăşit cu prietenii virtuali un videoclip pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a căsniciei, dar în acelaşi timp a adus un omagiu celor cinci „steluţe de pe cer” pe care le-a pierdut. Cei doi au împreună cinci copii: Poppy, 18 ani, Daisy, 17 ani, Petal, 11 ani, Buddy, nouă şi River, trei ani. 

Soţia lui Jamie Oliver a suferit un avort spontan în timpul pandemiei

Juliette sau Jools, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit că, de la naşterea fiului său River, în 2017, a suferit trei avorturi, dintre care unul a fost în urmă cu doar câteva săptămâni, scrie Daily Mail. 

Într-un podcast, gazda emisiunii a menţionat că Jamie şi Jools şi-ar dori şi cel de-al şaselea copil înainte ca soţia bucătarului să împlinească 47 de ani anul viitor. 

„Chiar dacă am avut trei avorturi de atunci şi mă gândesc… că nu ştiu. Vreau, dar trebuie să ştiu că, din punct de vedere mental, este o idee bună. Şi, de asemenea, din punct de vedere fizic, pentru că am aproape 46 de ani. Aşadar, este o situaţie un pic neplăcută. Jamie este pregătit pentru asta. Vedem peste încă un an şi atunci chiar voi închide acest capitol pentru că sunt fericită în ceea ce priveşte familia mea”, a povestit aceasta. 

Jools a recunoscut, de asemenea, că nu i-a spus mamei sale despre cel mai recent avort spontan, spunând: „Cred că a fost a doua situaţie de acest gen, cu adevărat periculoasă pentru mine, aşa că familia mea nu vrea să fac asta din nou”.

Luna trecută, cuplul au sărbătorit 20 de ani de mariaj

Pe Instagram, ea a postat un videoclip de la nunta lor din anul 2000, la biserica All Saints din Rickling, Essex (UK) unde au fost văzuţi dansând pe melodia lui Dusty Springfield, I Only Want to Be With You.

Cea care i-a stat alături lui Jamie de 27 de ani a scris: 

„20 ani de căsătorie !! 20 de ani minunaţi, fericiţi, distractivi. Sunt măritată cu cel mai bun prieten al meu ... trebuia să ne reînnoim jurămintele în această vară, dar asta poate aştepta!”

Aceasta a continuat:

„Avem cinci copii minunaţi şi ne-am găsit cele cinci steluţe pe cer, după ce le-am pierdut. Mulţumesc că mă iubeşti”, a conchis aceasta. 

FOTO Shutterstock.com / Instagram Jools Oliver 



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg