Drew Barrymore, închisă într-o clinică de psihiatrie la 13 ani. „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

1 drew jpg jpeg

Actriţa hollywoodiană a avut, cu siguranţă, o viaţă plină de suişuri şi coborâşuri. La numai 11 ani, avea deja probleme cu alcoolul, iar, la 13, era dependentă de droguri. „Frecventam doar cluburile şi nu mai apucam să trec pe la şcoală. Furam maşina mamei şi mergeam la distracţie. Îmi pierdusem complet controlul!”, a dezvăluit vedeta de 46 de ani, la the Howard Stern Show, pe SiriusXM.

Comportamentul rebel al lui Drew a fost efectul direct al succesului pe care actriţa l-a avut de timpuriu. La numai 11 luni, a apărut într-o reclamă la mâncare pentru câini şi, de-atunci, n-a mai durat mult până să cucerească întreaga lume cu farmecul ei în filmul E.T. the Extra-Terrestrial (1982).

“De cele mai multe ori mă distram de minune în adolescenţă, însă altă dată ajungeam să răbufnesc atât de mult, încât eram băgată în chestia aia”, dezvăluie Barrymore făcând timid referire la clinica de psihiatrie pe care a vizitat-o adesea în tinereţea ei zbuciumată. Pentru a fi mai explicită, a adăugat că „chestia aia” era, cum bine anticipam, spitalul de boli mentale unde şi-a petrecut nu mai puţin de 18 luni.

“Am fost un an şi jumătate într-un loc denumit Van Nuys Psychiatric şi acolo nu te puteai ţine de prostii. Dacă îţi veneau idei să te revolţi sau să pui la cale cine-ştie-ce grozăvii, ajungeai în camera capitonată sau erai legat în patul tău”, a mărturisit diva hollywoodiană.

Drew nu s-a putut abţine totuşi să nu-şi exprime furia care o cuprindea adesea, în ciuda măsurilor care ştia că se vor lua împotriva ei. „Jumătate din clădire era alocată copiilor şi jumătate, adulţilor. Şi, în timp ce-mi făceam aliaţi în rândul fetelor de acolo, mai trecea câte o bătrână într-un căruţ cu roţi. Ne distram de nu mai puteam!”

Vedeta filmului Charlie's Angels a ţinut să explice de ce mama ei, Jaid Barrymore, a decis să o interneze: „Cred că ea crease un monstru şi nu mai ştia ce să facă cu acel monstru. Asta era ultima ei soluţie şi, în plus, nici eu nu eram vreo uşă de biserică. Aşa că o iert să a luat asemenea decizie în ceea ce mă privea. Probabil că nu mai găsea alternative.”

Ulterior, actriţa a rupt orice legătură cu mama ei, pe care o descria ca fiind „cea mai mare durere pe care am simţit-o vreodată”, însă mama şi fiica s-au împăcat la un moment dat: „Acum simt bunătate atunci când mă gândesc la mama. Am empatie şi înţelegere pentru ea”.

În ciuda experienţei deloc plăcute acumulate în clinica de psihiatrie, Barrymore a recunoscut: „Totuşi, într-un mod ciudat, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, pentru că mi-a scos gărgăunii din cap.”

Foto - ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg