După infarct, muzicianul Brian May a făcut AVC! Soția i-a salvat viața

Chitaristul legendarei trupe Queen a avut două momente critice în viață, iar partenera lui de viață din ultimii 23 de ani i-a fost alături de fiecare dată.

image

Anita Dobson este ajutorul de nădejde al rockerului Brian May, care a dezvăluit, pe 4 septembrie, că a suferit un AVC după ce de-abia își revenise după infarctul din 2020. Puțin încă zdruncidat de experiența avută, muzicianul de 77 de ani a anunțat, în cursul zilei de ieri, că a făcut un AVC săptămâna trecută și că a fost dus de urgență la spital.

„Am trecut printr-un mic impas medical acum o săptămână… un accident vascular celebral minor”, a anunțat starul muzical care a compus clasicul hit „We Will Rock You” și care a recunoscut că AVC-ul i-a imobilizat brațul stâng.

„Dintrodată am simțit că nu-mi mai puteam mișca brațul, așa că m-am speriat puțin, trebuie să recunosc…”, a declarat vedeta în clipul postat ieri pe rețelele sociale. „Vestea bună e că sunt bine. Fac ce mi se spune, adică nimic. Sunt «pedepsit». N-am voie să ies afară, n-am voie să conduc mașina, să merg cu avionul, să-mi cresc tensiunea arterială… dar sunt bine”, a anunțat muzicianul.

În ceea ce privește infarctul prin care a trecut Brian, și acea experiență a fost memorabilă. Anita își amintește perfect momentul respectiv, în The Daily Mail: „Mi-a spus că el credea că face un infarct, iar eu i-am spus că n-are cum, că pur și simplu făcuse sport și exagerase cu exercițiile fizice și de-aia se simțea ciudat”, a precizat soția marelui chitarist. „Apoi el mi-a spus că nu e ceea îmi părea mie și că era mult mai serios de-atât”, a conchis doamna May.

„Soția mi-a salvat viața!”, a ținut și Brian May să spună la BBC Monning Live. „Mi se întâmplau atât de multe lucruri rele atunci! Eram cu toții în carantina din pandemie și eu eram imobilizat din cauza infarctului, sufeream complicații de la pastile, care mi-au cauzat o reacție lergică extrem de urâtă, și mă mai sâcâia și sciatica. Nu puteam nici măcar să mă târăsc pe jos!”, a povestit chitaristul emblematic.

„Când ajungi în asemenea situație, devii recunoscător pentru simplul fapt că ai ieșit cu viață din toată nebunia. Și am supraviețuit datorită Anitei, care mi-a fost alături în toată acea perioadă complicată din viața mea. A avut grijă de mine și m-a ajutat să-mi revin!”, a conchis acesta.

„A fost agonie maximă!”, a continuat să povestească. „Îmi venea să sar în sus de durere câtodată. Nu-mi venea să cred să aveam dureri atât de mari. Îmi rupsesem un mușchi când grădinăream și credeam că asta îmi cauza suferința. Dar făcusem un infarct. Nu-mi venea să cred! Eu sunt un tip sănătos, cu tensiune bună, mă mențin în formă, merg cu bicicleta, am grijă ce mănânc. Dar făcutsem un mic infarct. Spun că e mic pentru că nu mi-a pricinuit altceva decât o durere de vreo 40 de minute în piept și o încordare în brațe. Și transpirație”.

image

Nu a fost un infarct chiar mic, pentru că vedeta avea deja trei artere blocate, iar acest lucru a necesitat intervenție chirurgicală. Iar acum chitaristul se recuperează după AVC-ul care i-a imobilizat brațul. Multă sănătate, Brian May!

foto - Shutterstock



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg