Ela Crăciun se mândreşte cu un ten impecabil. Care sunt secretele vedetei?

1 ela craciun jpg jpeg

Ela Crăciun, în vârstă de 39 de ani, are un ten impecabil şi cu un aspect fizic, la fel „ca la 20 de ani‟. Mulţi urmăritori de-ai ei, probabil se întreabă care îi sunt secretele. Ştim deja că jurnalista consumă alimente sănătoase şi este adepta pilates-ului, însă pe lângă acestea, Ela apelează la „mici trucuri‟. Care sunt ele?

Jurnalista şi autoarea Ela Crăciun nu se teme de noi provocări! Aceasta a acceptat să se lase pe mâna chirurgului estetician, cel care a ajutat-o să îşi menţină tinereţea pe chip. Ea a fost convinsă să apeleze la: injecţii cu acid hialuronic, la nivelul buzelor, la tratamente profesionale pentru curăţarea tenului, dar şi la celebrele cocktailuri cu vitamine, pentru o piele sănătoasă şi frumoasă.

Convinsă chiar de sora sa, Ana Crăciun

Puţini ştiu că Ela Crăciun visa încă din copilărie să fie medic, însă dorinţă ei a fost pusă în practică de sora sa, cea care se ocupă de tenul jurnalistei. Ana Crăciun Douglas este chirurg generalist, cu specializare în chirurgie estetică, iar în clinica ei se realizează de la proceduri de prevenţie, până la tratamente minim invazive sau chiar intervenţii ce ţin de chirurgie estetică.

,,Am apelat cu încredere la procedurile de înfrumuseţare propuse de sora mea, pentru că ştiu că ea ţine foarte mult să obţină rezultate cât mai naturale, ceea ce îmi şi doresc de altfel, aşa că sunt tare norocoasă. Până acum am mers pe mâna ei şi am făcut injecţii cu botox, cu acid hialuronic, la nivelul buzelor, şi am optat pentru cocktailuri cu vitamine, în vederea rejuvenării pielii. Cred că este datoria noastră să investim în noi şi în aspectul nostru, aşa că sunt foarte fericită să am un astfel de medic în familie şi foarte mandră de sora mea. Vă mai spun încă un secret. Am acest ten şi pentru că periodic fac tratamente profesionale pentru curăţarea tenului‟, a declarat Ela Craciun.

Mândră că are un medic în familie

Pentru că a ales o altă cale profesională, Ela Crăciun simte că şi-a împlinit visul de a deveni medic, prin sora sa, Ana, de care este foarte mândră:

,,Sunt foarte mândră de sora mea şi de determinarea ei de a face acest pas, către medicină. Astăzi visul său a devenit realitate şi îi sunt aproape la deschiderea propriei clinici, precum şi în toate momentele importante care vor veni în viaţa ei. Dacă nu aş fi ales acest drum, cu siguranţă m-aş fi orientat către o carieră în medicină, pentru că întotdeauna am fost atrasă de acest domeniu. La un moment dat îmi doream să fac o a doua facultate, respectiv Facultatea de Medicină, alături de sora mea. Vestea bună este ca totuşi am un medic în familie şi nu mă simt atât de îndepărtată de această dorinţă‟, a mărturisit jurnalista. 

Ela Crăciun se pregăteşte, în prezent, de lansarea unei noi cărţi. Ea a inaugurat, de curând, un nou program special de parenting, intitulat ,,De la SOS Mama, la ZEN Mama‟ şi lucrează în paralel pentru pregătirea unui audiobook destinat deopotrivă adolescenţilor şi părinţilor, care trebuie să facă faţă provocărilor acestei etape.

Sursă foto: arhivă, Facebook - Ela Crăciun



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg