Elena Ciftci este make-up artistul celebrităților. Iată cum reușește să le transforme pe divele României!

Ea le transformă pe vedetele noastre. Valentina Pelinel, Elena Băsescu, Ameri Nasrin, Bianca Drăgușanu,  Diana Bart sau Anca Serea arată ca niște regine după ce se ridică de pe scaunul de make-up al Elenei Ciftci.

Valentina Pelinel turban jpg

Artista știe să mascheze defectele și să scoată în evidență trăsăturile lor. Pe doamna Borcea a machiat-o la toate evenimentele importante din viața ei! Nu este de ajuns să aplici un ruj și un rimel. Este nevoie de tehnică, de cele mai bune produse de make-up, dar mai ales de mult talent și muncă.

Elena Ciftci este unul dintre make-up artiștii de top, iar pe la salonul ei situat în zona de Nord a Bucureștiului trec săptămânal zeci de cliente. Printre acestea și persoane publice care sunt atente la imaginea lor și vor să fie machiate de un profesionist cu acte în regulă. Elena Ciftci are ani buni în spate și a dezvoltat un business din pasiune.

Valentina Pelinel coafura jpg

Valentina Pelinel îi este și prietenă, dar și clientă, iar de mai bine de cinci ani se poate observa o îmbunătățire a imaginii sale. Culori calde, trăsături puse în evidență: ochii migdalați și buzele mari foarte frumos conturate. La toate evenimentele importante din viața familiei Peline-Borcea, fie că a fost cununie civilă, botezuri, aniversări, dar și altele la care au participat în calitate de invitați, fostul manechin a ales-o de fiecare dată pe Elena Ciftci. 

Valentina Pelinel coronita jpg

"Atunci când vrei să iasă artă trebuie să te lasi pe mâinile unui artist. Fără nici o emoție merg la Elena Ciftci de fiecare dată când am un eveniment sau o ședința foto și știu sigur că atât starea dar și chipul capătă o sclipire magică pentru că DA, Elena pe lângă faptul că este un artist îți oferă și o stare foarte bună atunci când îi pășești pragul!", ne-a spus Valentina despre Elena Ciftci. 

Elena Ciftici jpg

Ameri Nesrin, fosta prezentatoare de la Antena Stars, este și ea o prietenă dar și o clientă fidelă a serviciilor academiei de make-up care-i poartă numele Elenei Ciftci. Bruneta a fost strălucitoare în ziua nunții ei, purtând un machiaj pentru ocazii speciale, nu foarte încărcat așa cum vedem la alte saloane, ci discret dar de mare efect. 

O altă divă care și-a lăsat chipul pe mâinile Reginei Machiajelor este Bianca Drăgușanu. Știm cu toții cât de pretențioasă este vedeta, așa că după ce s-a privit în oglindă efectul a fost: "Wow!" Elena a pus accent pe pomeți, ochi și ușor în zona buzelor, astfel că transformarea a fost una de bun augur.

 Să porți un machiaj de divă semnat Elena Ciftci nu este costisitor din punct de vedere financiar.

Prețurile diferă în funcție de tipul de machiaj, dacă este unul pentru un eveniment privat sau pentru o sedință foto. "Pentru mine machiajul este o arta. O artă în care pun tot sufletul și toate cunoștintele mele despre acest domeniu. Mă bucur pentru zâmbetul clientelor mele atunci când se privesc în oglindă și spun "wow", este un semn al aprecierii muncii mele. Am o echipă de artiști specialiști în machiaj cu experiență pentru spectacole în culise și evenimente la scară largă, inclusiv oferirea oricăror servicii de coafură sau manichiură care ar putea fi, de asemenea, necesare. Valentina Pelinel este una dintre clientele Academiei Elena Ciftci și mă bucur că are încredere în serviciile noastre. De altfel, ne leagă și o prietenie frumoasă", ne-a spus artista.

Autor: Andreea Dumitru

Foto: arhivă



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg