Elletra Miura – Ea este moştenitoarea imperiului Lamborghini

1 74126 original jpg jpeg

Are 22 de ani, dar habar n-are câte maşini sunt în garajul ei. Elletra Lamborghini este moştenitoarea imperiului auto şi nepoata lui Feruccio Lamborghini, cel care a pus bazele companiei producătoare de maşini ultra-performante. Italienii o pun la zid pentru apariţiile controversate şi gesturile scandaloase.

Elletra este exact ca maşinile Lamborgini. Incitantă şi provocatoare. Tânăra a devenit cunoscută pentru apariţiile sale în show-uri nonconformiste,dar şi pentru fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare şi în care apare foarte sumar îmbrăcată. Nu demult,Elletra a şocat lumea mondenă din Italia spunând că visul ei este să debuteze în lumea cinematografiei cu un film pentru adulţi.

“Vreau să joc într-un film porno. Este o lume care m-a fascinat de când mă ştiu. La vârsta de 5 ani,am vrut să pozez goală,pentru un calendar”,povesteşte nepoata lui Feruccio Lamborghini,supranumită Paris Hilton a Italiei,care a pozat deja pentru reviste dedicate adulţilor.

Nici prin cap nu-i trece Elletrei să conducă într-o zi soarta imperiului Lamborghini. “Eu nu muncesc. Sunt ocupată,am treabă,trebuie să am grijă de silueta mea,trebuie să fiu atentă la ce se mai poartă”,a fost reacţia controversatei italience.Recente

caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png