Elton John îşi lansează autobiografia

1 85349 original jpg jpeg

Cântăreţul britanic Elton John, care, anul trecut, şi-a anunţat turneul de adio, a declarat că va lansa "prima şi ultima carte despre viaţa sa" în toamna acestui an, potrivit nme.com. În ianuarie 2018, Elton John a anunţat că va susţine un "ultim" turneu, de trei ani şi care a debutat deja în urmă cu câteva luni, după care se va consacra educaţiei celor doi copii ai săi. 

Artistul britanic a făcut anunţul printr-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare online Twitter. El a afirmat că viaţa sa "a fost ca o cursă într-un montagne russe" şi că, în prezent, el este pregătit să îşi spună povestea "cu propriile sale cuvinte". Vestea a fost însoţită de un clip video, în care Elton John apare în librăria sa favorită, John Sandoe, din cartierul Chelsea, Londra.

Elton John şi-a exprimat entuziasmul cu privire la apariţia cărţii, sugerând că "acesta va fi adevărul", dar şi că " prea multe cărţi scrise despre el nu au fost chiar autentice". El a încheiat afirmând că "abia aşteaptă să vadă ce are de spus publicul despre viaţa lui".

Elton John îşi lansează autobiografia în octombrie 2019

Muzicianul britanic a dat de înţeles că lucrează la o autobiografie încă din 2017. Atunci, el a afirmat că nu este o persoană "cu predispoziţie spre nostalgie" şi că, deşi i s-a imputat faptul că acordă atenţie "doar concertelor sau proiectelor creative următoare", el a fost surprins de "cât de catartic a fost pentru el procesul de a-şi scrie memoriile" şi că şi-a dat seama "ce privilegiu extrem a avut de a trăi o viaţă nebunească".

image

Cartea nu are încă un titlu, dar este aşteptată să apară în octombrie. Ea va fi publicată de editura Macmillan's Henry Holt & Co, care l-a descris pe Elton John drept " o legendă recompensată cu multe premii Grammy şi un superstar excentric", dar şi "cel mai longeviv cântăreţ şi compozitor din toate timpurile".

Starul în vârstă de 71 de ani a explicat că nu pune capăt carierei de muzician, care a început în urmă cu mai mult de 50 de ani, şi că va continua să producă muzică, informeaza mediafax.ro.

image


Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg