Elton John îşi lansează autobiografia

1 85349 original jpg jpeg

Cântăreţul britanic Elton John, care, anul trecut, şi-a anunţat turneul de adio, a declarat că va lansa "prima şi ultima carte despre viaţa sa" în toamna acestui an, potrivit nme.com. În ianuarie 2018, Elton John a anunţat că va susţine un "ultim" turneu, de trei ani şi care a debutat deja în urmă cu câteva luni, după care se va consacra educaţiei celor doi copii ai săi. 

Artistul britanic a făcut anunţul printr-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare online Twitter. El a afirmat că viaţa sa "a fost ca o cursă într-un montagne russe" şi că, în prezent, el este pregătit să îşi spună povestea "cu propriile sale cuvinte". Vestea a fost însoţită de un clip video, în care Elton John apare în librăria sa favorită, John Sandoe, din cartierul Chelsea, Londra.

Elton John şi-a exprimat entuziasmul cu privire la apariţia cărţii, sugerând că "acesta va fi adevărul", dar şi că " prea multe cărţi scrise despre el nu au fost chiar autentice". El a încheiat afirmând că "abia aşteaptă să vadă ce are de spus publicul despre viaţa lui".

Elton John îşi lansează autobiografia în octombrie 2019

Muzicianul britanic a dat de înţeles că lucrează la o autobiografie încă din 2017. Atunci, el a afirmat că nu este o persoană "cu predispoziţie spre nostalgie" şi că, deşi i s-a imputat faptul că acordă atenţie "doar concertelor sau proiectelor creative următoare", el a fost surprins de "cât de catartic a fost pentru el procesul de a-şi scrie memoriile" şi că şi-a dat seama "ce privilegiu extrem a avut de a trăi o viaţă nebunească".

image

Cartea nu are încă un titlu, dar este aşteptată să apară în octombrie. Ea va fi publicată de editura Macmillan's Henry Holt & Co, care l-a descris pe Elton John drept " o legendă recompensată cu multe premii Grammy şi un superstar excentric", dar şi "cel mai longeviv cântăreţ şi compozitor din toate timpurile".

Starul în vârstă de 71 de ani a explicat că nu pune capăt carierei de muzician, care a început în urmă cu mai mult de 50 de ani, şi că va continua să producă muzică, informeaza mediafax.ro.

image


Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg