Elvis a apărut într-o singură reclamă. A fost plătit în gogoși!

Regele Rock and Roll a avut doar 17 mari apariții TV în toată cariera lui răsunătoare și numai o singură reclamă.

Cu toate că multă lume crede că Ed Sullivan a fost cel care l-a introdus pe Elvis în televiziune pentru prima dată – în emisiunea de divertisment de pe CBS-TV din 1956 – îndrăgitul superstar a apărut mai întâi pe canalul național de televiziune în ianuarie 1956, la emisiunea Stage Show a lui Tommy și Jimmy Dorsey.

Frații Dorsey își făceau griji cu privire la audiența slabă a emisiunii, mai ales în partea de sud a țării, așa că s-au trezit nevoiți să facă ceva pentru a remedia asemenea problemă. S-au gândit să bage ceva nou în show-ul lor și și-au propus să facă un experiment – să-l cheme pe cântărețul relativ necunoscut din Memphis, Tennessee, care n-avea mai mult de 21 de ani: Elvis Presley.

Prima apariție TV

În seara de 28 ianuarie 1956, ploua cu găleata și nu se încumetase multă lume să iasă din casă și să vină la emisiune în calitate de public. Un alt motiv pentru care nu s-au înghesuit oamenii în acea zi în studiourile TV este că invitatul nu era prea cunoscut în Statele Unite. În ciuda acestor lucruri, emisiunea a început…

În primă instanță, Tommy Dorsey l-a prezentat pe Bill Randle, care, la rândul lui, i-a urat “Bun venit!” lui Elvis în studioul lor. Era pentru prima dată când Presley apărea în fața telespectatorilor, pe postul TV național.

“Vrem să vă facem cunoștință cu un tânăr care a apărut de nicăieri pentru a fi, peste noapte, un mare star. L-am cunoscut atunci când am făcut o filmare scurtă. Și credem că, în seara aceasta, va face istorie în televiziune chiar în fața voastră. Primiți-l cum se cuvine pe Elvis Presley!”, a spus prezentatorul.

A scris istorie

Randle a avut dreptate. Elvis a intrat în istorie în acea seară, iar audiența a crescut simțior în acel moment. Totuși mai multă lume a rămas fără replică în momentul în care l-a urmărit pe Elvis pe scenă, credea că trebuie să fie o greșeală la mijloc de a apărut cineva ca el în acea emisiune. Însă Stage Show n-a însemnat decât începutul pentru viitorul Rege al Rock and Roll-ului.

Totuși, cu un an și jumătate în urma aceleai emisiuni, Presley își făcuse prima lui apariție TV, când a făcut prima și ultima reclamă din viața lui. Ce produs a promovat? “Southern Maid Donuts”, adică niște gogoși.

Soții J.B. Hargrove au înființat Southern Maid Donuts în 1937 și firma a fost un succes  instant, multe magazine cu gogoși fiind deschise în sudul țării. Domnul Hargrove a fost cel care i-a vorbit lui Bruce Jones din Shreveport, Louisiana, despre afacerea lui prosperă, în 1941.

Jones era și el un om de afaceri priceput, dar se întâmpla să fie și un mare pasionat de muzică. În 1954, un chitarist pe nume Elvis Presley a început să cânte la festivalul Hayride din Louisiana și i-au plăcut atât de mult gogoșile respective, care erau la dispoziția artiștilorîn culise, încât a acceptat să le facă reclamă.

Adevăratul debut TV

Elvis a făcut reclama respectivă și a fost plătit în gogoși glazurate pentru ea. “Poți să le iei calde la 4 după-amiaza, poți să le iei calde, Southern Maid Donuts e tot ce ne dorim, le poți lua calde la 4 după-amiaza”, a cântat Elvis textul unicei reclame pe care a făcut-o vreodată.

Din păcate, reclama n-a fost difuzată niciodată. După cum scria pe site-ul faimoaselor gogoși, “Elvis frecventa magazinul din Shreveport ca să-și ia gogoși atunci când mergea la Louisiana Hayride”. Delicios, nu-i așa?Recente

Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg