Emma Bunton, la un pas să nu facă parte din trupa Spice Girls. Vedeta îşi doreşte al treilea copil

1 emma bunton shutterstock jpg jpeg

Cei mai mulţi o ştiu pe Emma Bunton ca Baby Spice, o fostă membră a trupei Spice Girls. Grupul a avut succes în anii `90 şi un număr de 9 piese care au ajuns în topurile muzicale. Albumul de debut, „Spice”, s-a vândut în peste 21,9 milioane de exemplare. Trupa ar putut să arate cu totul altfel de cum o ştim şi poate n-ar fi avut succes dacă n-ar fi fost în formula cunoscută.

Ultima dată când trupa Spice Girls a evoluat în formula consacrată a fost în anul 2019. Chiar dacă una dintre membrele ei, Victoria Beckham, cunoscută şi sub numele de Posh Spice, n-a participat, spectacolele au avut succes. În privinţa Emmei Bunton, înainte de a deveni un nume cunoscut, a avut o serie de apariţii în seriale de televiziune britanice, precum „EastEnders”, „The Bill”, „To Play The King”. Chiar dacă mulţi nu pot concepe Spice Girls fără Emma Bunton, la un moment dat era posibil ca ea să nu facă parte dintre cele 5 fete ale grupului.

A devenit o membră a trupei după plecarea altor fete

Emma Bunton a fost rugată să facă parte din grup abia după plecarea unor membri din trupa originală Spice Girls. Chiar dacă majoritatea fanilor din întreaga lume o ştiu pe Emma Bunton ca Baby Spice, a existat un moment în care era posibil ca ea să aibă o carieră complet diferită.

În documentarul „Viva Forever” din anul 2012, Mel C, numită şi Sporty Spice, a dezvăluit că ea şi alţi patru membri din grupul iniţial lucraseră deja la 5 piese înainte de venirea lui Bunton. Fetele de atunci se reuniseră şi sub un alt nume:  Touch. Una dintre fetele care au fondat trupa, Michelle Stephenson, n-a mai putut face din grup, pentru că îşi dorea să se concentreze asupra studiilor. Mel a spus că „pur şi simplu nu era suficient de bună”, deoarece era nevoie să fie implicată 100% în proiectul lor.

În timp ce fetele Spice Girls erau în căutarea unei alte cântăreţe care să se alăture grupului, Emma Bunton a participat la o preselecţie şi a cântat clasica piesă „Right Here”. I s-a spus să se întâlnească cu colegele ei de trupă, Mel C, Geri Halliwell, Victoria Beckham şi Mel B, iar prietenia dintre ele s-a legat imediat. „Din acel moment în care ne-am întâlnit toate cinci am ştiut că aceasta este formula perfectă”, a spus Mel C. Restul a devenit istorie.

Plănuieşte să devină mamă a treia oară

Între timp, Emma Bunton a ajuns la frumoasa vârstă de 45 de ani şi, chiar dacă se apropie vertiginos de etapa menopauzei, mai visează să aibă un copil. Nu doar ea are această dorinţă, ci şi băieţii săi, Beau (13 ani) şi Tate (10 ani). De fapt, se pare că cei doi sunt atât de dornici să aibă încă un frate, încă Beau i-a dat recent mamei sale şi tatălui său, Jade (42 de ani) un ordin obraznic: „Mergeţi în dormitor şi faceţi sex, ca să aveţi un copil!”. Chiar şi în fruntea listei lor Crăciun de anul trecut se afla un frate. Recent, artista a dezvăluit că este la perimenopauză, aşa că va trebui să facă pasul cât mai devreme posibil.

Pe lângă familia ei, Emma mai are câţiva copii proprii de hrănit: cartea ei pentru părinţi, „Mama You've Got This” şi câteva proiecte interesante cu colegele ei  din Spices Girls. Ea spune că pregătesc câteva şi nu exclude un alt turneu.F

FOTO: ShutterstockRecente

serena williams cu fetita jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg