Eurovision 2021: concurenţii vor fi live, pe scena de la Rotterdam. Participarea publicului, nesigură

1 shutterstock 580372756 jpg jpeg

După un an de pauză, în care concursul a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19, reprezentanţii celor 41 de ţări înscrise la Eurovision Song Contest 2021 vor participa live în competiţia de la Rotterdam.

Evenimentul se va desfăşura pe 18 şi 20 mai (semifinalele) şi 22 mai (finala). deocamdată, nu se ştie dacă publicul va avea acces, dar orgnizatorii speră că acest luru va fi posibil, chiar dacă audienţa va fi un restrânsă. 

Organizatorii Eurovision Song Contest au spus că este necesar ca artiştii să călătorească în Olanda pentru concurs. „Nu este o călătorie de vacanţă, este chiar o muncă ce trebuie făcută”, a declarat Martin Osterdahl, director al Eurovision, pentru BBC.

Acesta a subliniat că deciia a fost luată după ce au avut consultări cu organizatorii altor evenimente live internaţionale.„Am fost în legătură strânsă cu organizatori care Formula 1, turnee de tenis, asociaţii de golf şi am avut de învăţat din cele mai bune experienţe. Ne-am comparat planurile cu cele ale ION (Internaţional Olympic Committee)”, a mai spus el, potrivit news.ro. 

„Cu puţin noroc, vom avea nişte spectatori. Ar face o diferenţă uriaşă în atmosfera transmisiunii dacă am avea nişte oameni prezenţi”. El a mai spus că delegaţiile ţărilor participante vor fi mai restrânse decât de obicei - limitate la 20 de oameni (faţă de o medie de 38, din anii trecuţi) -, iar măsurile de siguranţă stabilite vor fi „foarte dure”.

 România va fi reprezentată de Roxen, un juriu intern din TVR urmând să aleagă zilele acestea piesa reprezentantei noastre.

FOTO ShutterstockRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg