Exerciţii pentru bust perfect

1 73006 original jpg jpeg

Un bust frumos nu este doar o chestiune de gene sau o dovadă că Mama Natură a fost generoasă, ci mai mult ceva ce ţine de menţinerea tonicităţii şi a păcii interioare.

Cu ajutorul exerciţiilor şi a bunelor obiceiuri de zi cu zi,ai şanse reale de a ajunge să-i uimeşti pe cei din jurul tău cu felul în care arăţi.

Atenţie la postură!

Cele mai multe dintre noi,mai ales cele care lucrează la birou,uită adesea să păstreze o postură dreaptă,ceea ce afectează în timp frumuseţea sânilor. De aceea,fie că stai aşezată,fie în picioare,dacă ai grijă să tragi umerii înapoi şi să ridici bărbia,vei evita lăsarea sânilor şi vei avea o ţinută mândră,care te va face să arăţi mai frumoasă şi mândră.

De ce e important echipamentul când faci sport

Încă un mod de a avea un piept frumos este să faci exerciţii fizice care tonifică muşchii pectorali şi ai spatelui,care susţin sânii. Înainte de a alege cele mai bune exerciţii,tot pentru a ajuta sânii să nu se lase,este necesar să porţi un sutien sau o bustieră. Cumpără numai un echipament în care te simţi comodă,care îţi permite să te mişti cu uşurinţă şi care îţi protejează sânii totodată. Odată ce te-ai îngrijit de echipament,eşti gata să faci mişcare. Iată şi câteva dintre exerciţiile pe care le poţi face:

-stând în picioare,cu faţa la perete,la circa 20 de centimetri depărtarede acesta,ridică braţele în dreptul umerilor şi îndoaie puţin picioarele. Apoi,pune palmele de perete şi îndoaie braţele,apropiindu-te şi depărtându-te de perete,ca şi cum ai vrea să-l săruţi. Când revii la poziţia iniţială,inspiră! Pentru acest exerciţiu,este de ajuns să faci 30 de repetări.  

-tot stând în picioare,aşază mâinile pe şolduri şi relaxează umerii,după care încearcă să aduci încet coatele spre spate şi să le aduci înapoi la fel de lent. Scopul este să pui la lucru muşchii spatelui. Este recomandat să repeţi mişcarea de zece ori.

-aşezată,poate chiar în timpul emisiunii de televiziune preferată,îndreaptă spatele şi apropie palmele în dreptul pieptului. Imaginează-ţi că ţii o minge între palme,că vrei s-o strângi,apoi s-o laşi să revină la forma iniţială. O serie de 20 astfel de mişcări rapide la început,apoi din ce în ce mai lente,te ajută să-ţi lucrezi şi să-ţi tonifici muşchii pectorali.

De evitat:

-oscilaţiile de greutate,care duc la modificări ale pieptului

-dormitul pe burtă pentru prea mult timp,care comprimă şi deteriorează sânii,obligaţi să suporte greutatea corpului peste noapte

Pont

Duş rece pentru o bună circulaţie a sângelui

La finalul duşului,trece peste sâni de câteva ori un jet de apă rece. Este indicat ca mişcările să fie circulare,iar apa să nu aibă o presiune prea mare,ca să nu traumatizeze pielea. În acest mod ameliorezi circulaţia sângelui la nivelul sânilor,care devin mai fermi.Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg