Exerciţiile fizice preferate ale vedetelor. Încearcă-le şi tu!

Chiar dacă rutinele de antrenament ale celebrităților nu sunt potrivite pentru mulţi, nu e nimic rău în a fi puțin curios să afli ce fac pentru a ajunge și a rămâne în formă. Unele au oferit lumii o perspectivă asupra antrenamentele pe care le fac şi oricine le poate urma exemplul.

image

La fel ca toți ceilalți, artiştii pot avea mai multe antrenamente preferate, iar schimbarea acestora îi ajută să evite plictiseala. Dacă eşti curios care sunt populare printre celebrităţi, descoperă-le în cele ce urmează şi pune-le în aplicare oricând doreşti!

Margot Robbie practică pilates

Poate vrei să încerci antrenamentul inspirat de pilates al actriţei Margot Robbie. Nu este neapărat unul de mare intensitate, ci mai degrabă are un impact redus, însă îți va întări musculatura. De altfel, Robbie este un exemplu de stil de viață echilibrat, după cum a menţionat într-un interviu pentru „The Telegraph‟ citat de Marie Claire: „Mă distrez cât mai mult posibil și continuu să am grijă de mine. Mâncatul sănătos și exercițiile fizice trebuie să fie predominante în viața mea ca să mă pot simți mai bine.‟.

Margot preferă reformer pilates, care trebuie făcut într-o sală cum sunt multe în Londra. Reformer Pilates te ajută să ai mai multă forță și îţi lucrează fesierii. Arderea este lentă, dar constantă.

Jessica Alba preferă HIIT

De câţiva ani, actrița Alba a început să se antreneze cu antrenorul de fitness Aaron Hines şi și-a prezentat antrenamentul de bază pe canalul ei de YouTube. A optat pentru HIIT (high intensity interval training), exerciţii de fitness efectuate la intensitate mare.

Vezi şi: Jennifer Lopez, în sala de sport la ora 4.45! Ce alte vedete preferă antrenamentul matinal?

Dacă te decizi să-l practici şi tu, află că durează doar zece minute, așa că este o opțiune grozavă de antrenament pentru oricine. Poți să vizionezi videoclipul și să faci exerciţiile alături de Jessica. Repetă fiecare mişcare timp de 30 de secunde, apoi faci pauză alte 30 de secunde.

Daniel Nuţă foloseşte în exerciţii greutatea propriului corp

Actorul Daniel Nuţă a devenit mai cunoscut datorită rolului principal din serialul „Groapa‟ şi a atras admiraţia celor care îl urmăresc datorită formei sale fizice. Recent, a postat a postat pe pagina sa de Instagram o parte din antrenamentul său la sală pe care îl poţi repeta şi tu. „De ceva vreme încerc să lucrez doar cu greutatea corpului, ceea că e mult mai greu‟, a notat el alături de imaginile în care arată cum procedează.

Kate Middleton face adesea exerciţii de tipul plank

Se spune despre Kate Middleton că este o mare fană a majorității formelor de cardio: alergare, înot, patinaj, canotaj, tenis. Majoritatea acestor sporturi pot fi complet gratuite, sunt destul de ușor de făcut și nu necesită cunoștințe de antrenor personal. De asemenea, se spune că își antrenează talia subţire cu ajutorul unui antrenor personal, Louise Parker. Dintre exerciţiile pe care le practică poţi încearca plank pe braţe în care păstrezi poziţia 45 de secunde, timp de zece runde. Este nevoie să ţii abdomenul şi fesierii încordaţi, umerii retrași.

Te-ar mai putea interesa: Khloé Kardashian arată mai bine ca niciodată. Cum a slăbit vedeta?

Jennifer Aniston a ales yoga

O mare susținătoare a îngrijirii corpului, actriţa Jennifer Aniston practică mai multe sporturi diferite. Dimineaţa, face yoga, antrenament eliptic și box. Dintre toate, yoga este bună atât pentru corp, cât și pentru minte. Este şi unul dintre cele mai simple antrenamente de făcut acasă și, deși s-ar putea să nu stimuleze dezvoltarea mușchilor în același mod în care o face antrenamentul de forță, dacă practici în mod regulat exerciţii mai dinamice, cum ar fi vinyasa yoga, îţi vei spori forţa.



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg