N-ai energie sau stare să faci sport? Încearcă aceste exerciţii simple care topesc grăsimile!

Vrei să slăbești, dar te simți lipsit de energia necesară? Când motivația de a merge la sală este scăzută, antrenamentele de acasă oferă o soluție convenabilă pentru a nu renunţa la eforturile de a slăbi. Tot ce trebuie să faci este să te ridici și să încerci aceste antrenamente simple.

image

Chiar și reprizele scurte de activitate fizică te pot ajuta să slăbeşti. Aceste antrenamente făcute acasă se pot plia perfect pe programul tău încărcat și pentru a-ți oferi un sentiment de realizare şi-ţi va stimula motivația. Dacă îţi asculţi corpul, vei putea creşte treptat intensitatea antrenamentelor pe măsură ce îţi dezvolți rezistența.

30 de minute de dans

Ascultă muzica preferată și dansează! Dansul este o modalitate distractivă de a arde calorii și de a-ți îmbunătăți sănătatea inimii. Adoptă diferite stiluri de dans în propria ta sufragerie și niveluri de intensitate. Este de ajuns să dansezi 20-30 de minute.

Vezi şi: Cum să slăbeşti doar prin… mers. Ponturi să creşti eficienţa metodei

5 minute de abdomene

Întărește-ți musculatura abdominală cu un antrenament rapid de cinci minute zilnic. În reprizele scurte, poţi face abdomene, ridicări de picioare, răsuciri timp de jumătate de minut. Între fiecare tip de mişcare păstrează o pauză de zece secunde. Aceste seturi de exerciţii de cinci minute vizează mușchii abdominali și te ajută să ai un abdomen mai puternic, mai ferm.

image

Întinderi sau exerciţii yoga

O altă variantă de a face mişcare în zilele fără energie este să optezi pentru stretching relaxant sau exerciţii de yoga.

Mișcările lente nu numai că sporesc flexibilitatea, dar calmează şi mintea. Concentrează-te pe respirația profundă pentru a îmbunătăți relaxarea și a reduce stresul.

Te-ar mai putea interesa: Faci jogging zilnic şi nu slăbeşti? Uite unde s-ar putea să greşeşti!

Exerciţii cu greutăţi

Pentru a antrena mai multe grupuri musculare rezervă câteva minute măcar pentru a face genuflexiuni, flotări, plunk timp de 45 de secunde fiecare, urmate de o pauză de 15 secunde. Repetă-le de trei-patru ori pentru un antrenament pentru întregul corp care stimulează metabolismul și crește rezistenţa corporală.

image

10 minute de cardio

Creșterea ritmului cardiac o poţi obţine şi fără a-ţi consuma mult timp. Te ajută o sesiune rapidă de sărituri, alergare cu genunchii ridicaţi. Rezervă 30 de secunde pentru fiecare tip de exercițiu şi lasă zece secunde între ele. Repetă de trei ori pentru un antrenament energizant de zece minute.

FOTO: Shutterstock, Pixabay