Khloé Kardashian arată mai bine ca niciodată. Cum a slăbit vedeta?

Are aproape 40 de ani și pare că se află în cea mai bună formă fizică de până acum! Khloé Kardashian, căci despre ea este vorba, a reușit să topească kilogramele în plus, acumulate în timpul sarcinii, cu ajutorul stilului de viață sănătos pe care îl urmează. Iată cum a slăbit vedeta!

image

Khloé Kardashian (39 de ani) a acceptat să pozeze în costum de baie pentru un pictorial, în preajma zile sale de naștere, care a avut loc pe 27 iunie. În fotografii, vedeta de televiziune își arată silueta zveltă și abdomenul bine lucrat, fiind vizibil cât de mult a slăbit în ultima perioadă. 

Cândva, Khloé Kardashian era cunoscută pentru formele voluptoase, însă în anul 2018, după ce a născut-o pe fiica ei, True Thompson, vedeta și-a dorit să scape de kilogramele depuse. După numeroase încercări, abia acum pare că a găsit „formula magică‟, care a ajutat-o să fie în cea mai bună formă de până acum. 

Citește și: Atenție, imagini cu impact emoțional! Khloé Kardashian: „Melanomul e mortal!” 

Khloé Kardashian a arătat rezultatele incredibile ale transformării sale fizice pe pagina de Instagram, unde abdomenul său sculptat și picioarele tonifiate au atras atenția fanilor: „Nu-mi vine să cred cât de bine arăți!‟, i-a scris un admirator. Totuși, cum a reușit Khloé Kardashian să piardă kilogramele în plus?

image

Mănâncă de 8 ori pe zi 

Mulți admiratori s-au întrebat care ar putea fi scretul lui Khloé Kardashian pentru pierderea în greutate. Vedeta a dezvăluit că are un stil de viață activ - merge adesea la sală și face antrenamente cardio, ori de câte ori îi permite programul, scrie „Bright Side”.  

În mod surprinzător, Khloé Kardashian mănâncă de 8 ori pe zi, însă porții mici, care o ajută să-și mențină nivelul de energie constant în timpul zilei. În meniul ei predomină proteinele, (precum: pui, curcan și pește) legumele (mai ales broccoli și sparanghel), salatele și cerealele (așa cum este ovăzul). De asemenea, vedeta a eliminat carbohidrații cu indicele glicemic mare din alimentație. 

image

Ea a adoptat acest stil de viață sănătos după ce s-a confruntat cu mâncatul pe fond emoțional. În trecut, Khloé Kardashian a urmat numeroase diete drastice, dar care se dovedeau a fi un eșec. „Acum am trecut la o altă etapă din viața mea”, spunea ea, încrezătoare, în urmă cu ceva vreme. 

Sursă foto: Instagram -@KhloeKardashian 



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg